Educație. Un bărbat din Brașov a trimis gunoiul aruncat de un șofer de TIR pe șosea , prin colet, companiei de transport

Last Updated on februarie 29, 2020 După ce a observat că un șofer de TIR și-a aruncat gunoil pe marginea drumului, Ionuț Drăguțu, administratorul public al Râșnovului, a strâns gunoiul și l-a trimis prin colet companiei de transort.

Râșnoveanul, aflat pe DN 73, în apropiere de comuna Cristian, a observat cum un șofer de TIR a aruncat gunoiul din cabină pe marginea drumului. În momentul în care a încercat să-i atragă atenția șoferului, acesta s-a ales cu înjurături și șicane în trafic, scrie digi24.ro.

Educație. Un bărbat din Brașov a trimis gunoiul aruncat de un șofer de TIR pe șosea , prin colet, companiei de transport 1

Dorind, totuși, să atragă atenția asupra gestului necivilizat, Ionuț Drăguțu a decis să trimită gunoiul, prin colet, celor de la compania de transport unde este înmatriculat TIR-ul.

„Mai FILIP Spedition, poate le faci si instructaj soferilor, sa stie cum se procedeaza cu gunoaiele din cabina!
#nupejos 😡

Pentru ca nu vreau sa raman dator fata de acesti soferi, am zis totusi sa le trimit un cadou!”, a scris acesta pe Facebook.

Educație. Un bărbat din Brașov a trimis gunoiul aruncat de un șofer de TIR pe șosea , prin colet, companiei de transport 2 Educație. Un bărbat din Brașov a trimis gunoiul aruncat de un șofer de TIR pe șosea , prin colet, companiei de transport 3 Educație. Un bărbat din Brașov a trimis gunoiul aruncat de un șofer de TIR pe șosea , prin colet, companiei de transport 4

„Am decis să le fac un cadou celor de la compania de transport, fiindcă poate așa reușim să schimbăm mentalități și să îi motivăm și pe alții să ia atitudine. Am sunat și la 112 , când s-a întâmplat incidentul, doar ca mare lucru nu am rezolvat, mi-au zis să merg să fac reclamație și să atașez dovezile. Nu mă interesa să-l sancționeze pentru șicanearea din trafic, dar măcar pentru că a aruncat gunoiul pe marginea drumului”, a explicat Ionuț Drăguțu.

Previous Story

Brașovul sărăcit. Oradea are buget de trei ori mai mare. Până și Sibiul ne-a întrecut!

Next Story

Foto Brașov. Bărbat căzut de la 5 metri, dintr-un bloc din Centrul Civic. Este în comă