Brașovul sărăcit. Oradea are buget de trei ori mai mare. Până și Sibiul ne-a întrecut!

Last Updated on februarie 27, 2020 În această perioadă, marile orașe ale României și-au făcut bugetele pe 2020 și au numărat mulți bani. Din păcate, Brașovul pare un oraș sărăcit, întrecut chiar și de Sibiu care are mult mai puțini locuitori. Dacă nu găsești un loc de muncă plătit decent să știi că Brașovul s-a prăbușit față de Oradea, ce are un buget amețitor: 1,8 miliarde lei față doar de 800 milioane lei cât are Brașovul, acest mare oraș turistic prost administrat. Oradea era nimeni față de Brașov. Acum are 1 miliard de lei în plus pentru investiții.

Mihai Nanu: „BUGETE PE ANUL 2020.
Brasov 816 milioane lei cca 250 mii loc.
Sibiu 824 milioane lei, cca 147 mii loc.

Brașovul sărăcit. Oradea are buget de trei ori mai mare. Până și Sibiul ne-a întrecut! 1

Oradea 1 miliard 805 milioane lei, cu 30% mai mare decât anul trecut, populație sub 200 mii loc.
LE: Dacă împărțim per locuitor (aproximativ), iese dezastru pentru “Cel mai frumos oraș din România”:
La Brasov ies cca 3.264 lei/capita
La Sibiu 5.605 lei/loc.
La Oradea 9.025 lei/loc.

‼️Rezultă că Bugetul Oradiei per capita este de 3 (trei) ori mai mare decât la Brasov‼️”

Brașovul sărăcit. Oradea are buget de trei ori mai mare. Până și Sibiul ne-a întrecut! 2

Primăria Oradea:
“După centralizarea datelor primite de la direcțiile Primăriei Oradea, respectiv operatorii economici subordonați Consiliului Local, rezultă un buget în valoare de 1.805.387.720 lei. Acesta reprezintă un buget practic cu 30% mai mare față de anul trecut, repartizat pe cheltuieli după cum urmează: 57% la secțiunea funcționare și 43% în investiții”.

Previous Story

(Foto) Ce mai inhalează brașovenii cuminți? Olivia: „Fum si miros de leșini de la topitoria de alamă 😵, bubuituri de la una din carierele de piatra si foarte probabil muuuult praf 🤨, in curând vom avea iar asfalt topit de la “vecinii” noștri aflați gard in gard cu școala 14. Se pregătesc intens!”

Next Story

Educație. Un bărbat din Brașov a trimis gunoiul aruncat de un șofer de TIR pe șosea , prin colet, companiei de transport