Foto Brașov. Bărbat căzut de la 5 metri, dintr-un bloc din Centrul Civic. Este în comă

Last Updated on martie 1, 2020 Un  bărbat a căzut duminică seara de la 5 metri, dintr-un bloc din Centrul Civic.

Bărbatul a căzut de la o înălțime de aproximativ 5 metri, este în comă și a fost intubat, potrivit purtătorului de cuvânt al I.S.U. Brașov, maiorul Ciprian Sfreja, potrivit brasovtv.com.

Foto Brașov. Bărbat căzut de la 5 metri, dintr-un bloc din Centrul Civic. Este în comă 1 Foto Brașov. Bărbat căzut de la 5 metri, dintr-un bloc din Centrul Civic. Este în comă 2 Foto Brașov. Bărbat căzut de la 5 metri, dintr-un bloc din Centrul Civic. Este în comă 3

,,Un bărbat, de 38 de ani, s-a precipitat de la etajul al treilea la etajul al doilea, – aproximativ 5 metri – la un imobil situat pe strada Mihail Kogălniceanu din municipiul Brașov.

Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele și împrejurările în care a avut loc incidentul”, a explicat, pentru brasovtv.com, purtătorul de cuvânt al I.P.J. Brașov, subcomisar Alina Ivan.

Previous Story

Educație. Un bărbat din Brașov a trimis gunoiul aruncat de un șofer de TIR pe șosea , prin colet, companiei de transport

Next Story

Brașov. Bebeluș de 6 luni, suspect de infecție cu Coronavirus. 198 de brașoveni sunt izolați la domiciliu