Brașov. Un călător a murit într-un autobuz RATBV de pe linia 40

Last Updated on februarie 13, 2020 Un bărbat a murit joi seara într-un autobuz RATBV de pe linia 40. Ambulanța a intervenit în urma unui apel 112 pe Bulevardul Gării, în zona Făget, după ce a fost sesizată cu privire la faptul că bărbatului i s-a făcut rău într-un autobuz, în care se afla în calitate de pasager.

„Un bărbat care se deplasa în calitate de pasager, cu un mijloc de transport în comun, a solicitat intervenția unuia echipaj medical, întrucât acuza stare de rău.

Brașov. Un călător a murit într-un autobuz RATBV de pe linia 40 1
(foto brasovmetropolitan.ro)

Cadrele medicale care s-au deplasat la fața locului au declarat decesul persoanei. Cadavrul a fost preluat și transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei reale a decesului.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal”, a declarat pentru mytex.ro purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov, subcomisar Alina Maria Ivan.

Previous Story

Brașov. Mara Mareș: „AM REUȘIT! VICTORIE PENTRU FĂGĂRĂȘENI! Guvernul Orban tocmai a adoptat hotărârea de guvern prin care ocolitoarea Făgărașului este transferată de la Ministerul Transporturilor către Municipiul Făgăraș. Aceasta înseamnă că”:

Next Story

Brașov. Mihai Nanu: „Ce bine ar prinde un PARC MARE aici în cartierul nostru! 🌳🌲🌳Bartolomeu – Avantgarden. În jur de 12 ha, bani sunt, exproprieri pot fi făcute ca la Cluj. În latura din stânga se dezvoltă …”