Brașov. Mara Mareș: „AM REUȘIT! VICTORIE PENTRU FĂGĂRĂȘENI! Guvernul Orban tocmai a adoptat hotărârea de guvern prin care ocolitoarea Făgărașului este transferată de la Ministerul Transporturilor către Municipiul Făgăraș. Aceasta înseamnă că”:

Last Updated on februarie 13, 2020 Făgărașul are parte de o veste bună. Guvernul Orban a transferat ocolitoarea Făgărașului la Primărie pentru a se construi mai repede. Anunțul a fost făcut de Mara Mareș, deputat PNL.

Mara Mareş: „AM REUȘIT! VICTORIE PENTRU FĂGĂRĂȘENI!
Guvernul Orban tocmai a adoptat hotărârea de guvern prin care ocolitoarea Făgărașului este transferată de la Ministerul Transporturilor către Municipiul Făgăraș.

Brașov. Mara Mareș: „AM REUȘIT! VICTORIE PENTRU FĂGĂRĂȘENI! Guvernul Orban tocmai a adoptat hotărârea de guvern prin care ocolitoarea Făgărașului este transferată de la Ministerul Transporturilor către Municipiul Făgăraș. Aceasta înseamnă că”: 1

Aceasta înseamnă că:
– se vor putea demara procedurile de licitație publică pentru atribuirea lucrărilor de execuție
– se va putea construi rapid acest drum, deoarece municipalitatea are deja asigurată finanțarea
– traficul greu va fi scos din Făgăraș, o dată pentru totdeauna
– vom avea un oraș mai curat, mai liniștit și mai sigur.

La mai puțin de 90 de zile de când am preluat această inițiativă, care deși avea o mare importanță pentru comunitatea noastră, fusese abandonată de PSD prin sertarele ministerelor de resort, iată că am reușit să facem un pas decisiv pentru modernizarea Făgărașului.

După 3 ani de delăsare și bătaie de joc, în mai puțin de 3 luni de guvernare liberală am identificat blocajele privind acest proiect, am găsit soluții pentru depășirea lor și iată că astăzi Făgărașul se îndreaptă, din nou, spre normalitate.

Le mulțumesc public Prim-ministrului Ludovic Orban, care a dat undă verde acestui proiect, și miniștrilor Transporturilor, Finanțelor, Justiției și Dezvoltării pentru eforturile pe care le-au depus, pentru a face posibil acest transfer.
Va fi bine”.

Previous Story

Aeroportul Brașov. WizzAir, Blue Air, Lufthansa, Lot, Turkish sau El Al. Ce companie va veni prima? Tudor Benga: „Ați văzut probabil știrea de săptămâna trecută legată de întrevederea între autoritățile brașovene și reprezentantul El Al, compania aeriană națională (flag-carrier) a Israelului. Conform …”

Next Story

Brașov. Un călător a murit într-un autobuz RATBV de pe linia 40