Brașov. Mihai Nanu: „Ce bine ar prinde un PARC MARE aici în cartierul nostru! 🌳🌲🌳Bartolomeu – Avantgarden. În jur de 12 ha, bani sunt, exproprieri pot fi făcute ca la Cluj. În latura din stânga se dezvoltă …”

Last Updated on februarie 13, 2020 Brașovul suferă cronic la capitolul parcuri. Copiii nu pot fi plimbați zilnic prin pădurile din jurul orașului, alături de urși. Uman ar fi ca primăria să se ocupe urgent de oaze de verdeață în cartiere. Cei mai fraieri sunt investitorii imobiliari care nu văd că un parc în zona lor va duce la creșterea prețurilor la locuințe. Dacă nu le plac banii.

Mihai Nanu: „Ce bine ar prinde un PARC MARE aici în cartierul nostru! 🌳🌲🌳Bartolomeu – Avantgarden.
În jur de 12 ha, bani sunt, exproprieri pot fi făcute ca la Cluj.

Brașov. Mihai Nanu: „Ce bine ar prinde un PARC MARE aici în cartierul nostru! 🌳🌲🌳Bartolomeu - Avantgarden. În jur de 12 ha, bani sunt, exproprieri pot fi făcute ca la Cluj. În latura din stânga se dezvoltă ...” 1
În latura din stânga se dezvoltă Avantgarden 3 faza 4 acum – corespunzător străzii Lebedei, pe latura sudica Avantgarden2 – strada Graurului, latura dinspre Spicului se continuă cu malul Canalului Timiș, mult mai lat decât pe Castanilor”.

Primăria Cluj-Napoca a demarat procedurile de expropriere pentru amenajarea a patru noi parcuri în municipiu. Anunțul a fost făcut de viceprimarul Dan Tarcea pe rețelele de socializare, potrivit Citynews.

Brașov. Mihai Nanu: „Ce bine ar prinde un PARC MARE aici în cartierul nostru! 🌳🌲🌳Bartolomeu - Avantgarden. În jur de 12 ha, bani sunt, exproprieri pot fi făcute ca la Cluj. În latura din stânga se dezvoltă ...” 2

Cele patru noi parcuri vor avea o suprafață totală de peste 55 de hectare și vor fi amenajate în special în zone în care spațiul verde actual este mai puțin generos.

Previous Story

Brașov. Un călător a murit într-un autobuz RATBV de pe linia 40

Next Story

Petiție Brașov. Semnezi? „VREM PARC ÎN BARTOLOMEU-AVANTGARDEN”