Accident Brașov. Mașină răsturnată pe trotuar pe strada Iuliu Maniu. Ce viteză avea?

Last Updated on februarie 23, 2020 Un autoturism s-a răsturnat sâmbătă seara pe trotuar, pe strada Iuliu Maniu din Braşov, în curbă, mai sus de hotelul Ambient.

Pe grupul de Facebook INFO-TRAFIC Brasov, Cornel Stefan a scris: „Accident mai sus de Sanitas, mai devreme era pe o parte, se circula încet și îngreunat”.
Accident Brașov. Mașină răsturnată pe trotuar pe strada Iuliu Maniu. Ce viteză avea? 1

Diana V.: Mergi pe stradă liniștit și te omoară toți ….pe trotuar
Bentaru F.: Aluneca foarte tare in curba aia.

„În această seară, în jurul orei 20.30, un bărbat, în vârstă de 44 ani, care conducea un autovehicul pe str. Iuliu Maniu din municipiul Brașov, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a lovit doi stâlpi metalici și un indicator rutier, ulterior răsturnându-se. În urma impactului au rezultat doar pagube materiale.

Accident Brașov. Mașină răsturnată pe trotuar pe strada Iuliu Maniu. Ce viteză avea? 2

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0. Evenimentul rutier a fost protocolat ca tamponare”, a declarat pentru mytex.ro purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov, agent Nadia Olaru.

Previous Story

Brașov. Copil căzut de la 2 metri, peste o balustradă, la Liceul de Arte. Fractură de femur si dureri lombare

Next Story

Tudor Benga: „Se fac mâine poimâine 16 ani de când Brașovul are același primar. George Scripcaru este în funcție de dinainte de intrarea României în Uniunea Europeană….eșirea nervoasă de joi a primarului, de care poate ati auzit până acum, cui nu-i place la Brașov să se mute, surprinde …”