Brașov. Copil căzut de la 2 metri, peste o balustradă, la Liceul de Arte. Fractură de femur si dureri lombare

Last Updated on februarie 22, 2020 Un elev a căzut vineri de la 2 metri, peste o balustradă, în interiorul Liceului de Arte din Braşov.

Potrivit ISU Braşov, victima are suspiciune de fractură de femur si dureri lombare. A fost transportata la spital de un echipaj SMURD.
Poliţiştii fac cercetări, pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.
Brașov. Copil căzut de la 2 metri, peste o balustradă, la Liceul de Arte. Fractură de femur si dureri lombare 1
(foto Realitate de Brașov)

„La data de 20 februarie a.c., în jurul orei 12.40, Secția 4 Poliție Brașov a fost sesizată cu privire la producerea unui incident în interiorul unei unități de învățământ din municipiul Brașov.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că, o persoană în vârstă de 12 ani, care se afla în incinta unității școlare, s-ar fi precipitat de la înălțime, peste o balustradă.

Copilul, conștient, a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate înălțimea de la care minorul s-a precipitat și cauzele producerii incidentului”, a declarat pentru mytex.ro purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, agent Nadia Olaru.

Previous Story

Autostrada Braşov – Bacău a intrat în faza finală procesul de achiziţie pentru studiul de fezabilitate. „Vor avea loc discuţii între Ministerul Transporturilor şi consiliile judeţene, autorităţile locale din cele trei judeţe, adică Braşov, Covasna şi Bacău, pentru a se stabili clar traseul cel mai bun”

Next Story

Accident Brașov. Mașină răsturnată pe trotuar pe strada Iuliu Maniu. Ce viteză avea?