Accident Brașov. Fetiță spulberată când traversa, șoferul a fugit. Fetița s-a ales cu fracturi la nivelul picioarelor

Last Updated on februarie 25, 2020 Momente teribile pentru o fetiță de 10 ani din Ghimbav, Brașov. Luni seara a fost spulberată de un autoturism după ce ar fi traversat strada printr-un loc nepermis. Şoferul a fugit de la locul accidentului şi este căutat de poliţişti.

Din fericire, minora a scăpat cu viaţă. S-a ales, însă, cu fracturi la nivelul picioarelor, anunță Observator Tv. Medicii ajunşi la faţa locului i-au acordat primul ajutor şi au trimis-o la Spitalul de Pediatrie din Braşov pentru investigaţii suplimentare.

Accident Brașov. Fetiță spulberată când traversa, șoferul a fugit. Fetița s-a ales cu fracturi la nivelul picioarelor 1

În ceea ce îl priveşte pe şoferul impicat în accident, acesta a fugit de la locul faptei şi este căutat de poliţişti. Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

„Luni seară, în jurul orei 18.05, pe str. Făgărașului din orașul Ghimbav a avut loc un accident rutier. O minoră în vârstă de 10 ani, care era angajată în traversarea străzii, a fost surprinsă și accidentată de un autoturism. Victima a fost preluată și transportată la spital pt îngrijiri medicale de specialitate.

Polițiștii efectuează cercetări în vederea identificării conducătorului auto, întrucât acesta a părăsit locul faptei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente in care se va propune solutie legala la finalizarea cercetărilor”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, subcomisar Alina Maria Ivan.

Previous Story

Brașov. Medicul Keresztes Alexandru, Manager general la Spitalul Militar: „Pacientul suspectat de infecție cu 2019-nCoV trebuie să poarte mască !!! Purtarea măștii este una dintre măsurile de prevenire și limitare pentru răspândirea anumitor boli respiratorii, inclusiv cea determinată de noul coronavirus. Cu toate acestea, doar utilizarea unei măști nu este suficientă pentru a asigura un nivel adecvat de protecție și ar trebui adoptate și alte măsuri la fel de relevante. Folosirea măștii trebuie combinată cu …”

Next Story

Brașov. USR atac la George Scripcaru: „Primarii se cred de neînlocuit! Iată ce le transmit cetățenilor Gabriela Firea și George Scripcaru când sunt criticați. Reacția doamnei Firea a venit după ce i s-a reproșat că nu a făcut nimic pentru a îmbunătăți calitatea aerului din București, în vreme ce Scripcaru a reacționat astfel după ce i s-a cerut socoteală pentru bugetul Brașovului”