Brașov. USR atac la George Scripcaru: „Primarii se cred de neînlocuit! Iată ce le transmit cetățenilor Gabriela Firea și George Scripcaru când sunt criticați. Reacția doamnei Firea a venit după ce i s-a reproșat că nu a făcut nimic pentru a îmbunătăți calitatea aerului din București, în vreme ce Scripcaru a reacționat astfel după ce i s-a cerut socoteală pentru bugetul Brașovului”

Last Updated on februarie 25, 2020 USR îl taxează la nivel național pe George Scripcaru, care le-a cerut să plece din Brașov celor nemulțumiți de cum arată orașul. Și Gabriela Firea le-a cerut bucureștenilor nemulțumiți să se mute.

Uniunea Salvați România – USR: „Primarii se cred de neînlocuit!
Iată ce le transmit cetățenilor Gabriela Firea și George Scripcaru când sunt criticați. Reacția doamnei Firea a venit după ce i s-a reproșat că nu a făcut nimic pentru a îmbunătăți calitatea aerului din București, în vreme ce Scripcaru a reacționat astfel după ce i s-a cerut socoteală pentru bugetul Brașovului.

Brașov. USR atac la George Scripcaru: „Primarii se cred de neînlocuit! Iată ce le transmit cetățenilor Gabriela Firea și George Scripcaru când sunt criticați. Reacția doamnei Firea a venit după ce i s-a reproșat că nu a făcut nimic pentru a îmbunătăți calitatea aerului din București, în vreme ce Scripcaru a reacționat astfel după ce i s-a cerut socoteală pentru bugetul Brașovului” 1

Ei sunt cei care trebuie să plece!

Ajunși în funcțiile publice, pare că au uitat care le este misiunea, aceea de a administra orașele în beneficiul oamenilor. Le vom aduce aminte în vara acestui an, la alegerile locale.

Alianța USR PLUS propune candidați cinstiți și competenți, oameni cu soluții care să aducă orașele la standarde europene”.

Previous Story

Accident Brașov. Fetiță spulberată când traversa, șoferul a fugit. Fetița s-a ales cu fracturi la nivelul picioarelor

Next Story

Foto Brașov. Rafturi golite în viteză la Kaufland. Coronavirusul, principalul stimulent?