(Video) Brașov. Mihai Nanu: „Cum ar fi să avem așa ceva în orele de vârf pe traseul lui 5 combinat cu 17, de la terminalul Bartolomeu unde s-ar crea un Park&Ride, pe Lunga, Eroilor, 15 Nov-Calea București, Lacurilor, Prunului și retur? O capacitate cât 6 autobuze simultan și perfect ecologic. Cu …”

Last Updated on ianuarie 7, 2020 Brașovul nu mai are tramvaie, după ce autoritățile au considerat în urmă cu mulți ani, poate neinspirat, că orașul nu mai are nevoie de aceste mijloace de transport în comun.

Tramvaiele au însă un rol foarte important însă în viața unui oraș. Sunt mult mai încăpătoare față de autobuze și sunt nepoluante.

Mihai Nanu a scris pe Facebook: „Cum ar fi să avem așa ceva în orele de vârf pe traseul lui 5 combinat cu 17, de la terminalul Bartolomeu unde s-ar crea un Park&Ride, pe Lunga, Eroilor, 15 Nov-Calea București, Lacurilor, Prunului și retur?

O capacitate cât 6 autobuze simultan și perfect ecologic. Cu semaforizare inteligenta, opriri doar în stații.”


Ar fi bine la Brașov așa ceva?

Previous Story

(Video) Brașov. Update. Parcări supraetajate în Avantgarden. Mihai Nanu: „Feedbackul Elmas Romania, cel mai mare producător de profil din țară, brand local…”

Next Story

Video Brașov. Accident spectaculos. Momentul în care un BMW care circula cu viteză se răstoarnă în curbă spre Poiană