Video Brașov. Accident spectaculos. Momentul în care un BMW care circula cu viteză se răstoarnă în curbă spre Poiană

Last Updated on ianuarie 8, 2020 Un accident în care a fost implicat un autoturism BMW a avut loc ieri pe DN 1E, între Poiana Brașov și Brașov.

În imaginile filmate cu o cameră de bord se vede cum o mașină depășește pe linie continuă, iar la un moment dat, din cauza vitezei în curbă, lovește un parapet și se răstoarnă.

Video Brașov. Accident spectaculos. Momentul în care un BMW care circula cu viteză se răstoarnă în curbă spre Poiană 1

„Un conducător auto, în vârstă de 31 ani, care conducea un autovehicul pe DN1E, dinspre Poiana Brașov spre municipiul Brașov, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a lovit un parapet și s-a răsturnat pe partea carosabilă.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost zero”, au spus, marți, reprezentanții IPJ Brașov, citați de digi24.ro.

Vezi video aici:

O persoană, pasager în autoturismul răsturnat, a fost examinată medical la fața locului, însă nu a avut nevoie de transport la spital.

Previous Story

(Video) Brașov. Mihai Nanu: „Cum ar fi să avem așa ceva în orele de vârf pe traseul lui 5 combinat cu 17, de la terminalul Bartolomeu unde s-ar crea un Park&Ride, pe Lunga, Eroilor, 15 Nov-Calea București, Lacurilor, Prunului și retur? O capacitate cât 6 autobuze simultan și perfect ecologic. Cu …”

Next Story

Cum sună alarmele în Brașov după ce Iranul a bombardat baze americane. Ar fi trebuit amânate?