(Video) Accident Brașov. Două persoane încarcerate, două mașini făcute praf la ieșire din Codlea

Last Updated on ianuarie 14, 2020 Două autoturisme s-au ciocnit violent marți dimineață la ieșire din Codlea, spre Hălchiu. Două persoane au fost încarcerate.

Potrivit purtătorului de cuvânt al I.P.J. Brașov, subcomisar Alina Ivan, traficul în zonă este blocat.

Potrivit mytex.ro, cele două victime au fost transportate la spital. Una dintre acestea, o tânără de 25 de ani, avea multiple traumatisme și fractura la unul dintre picioare, iar cealaltă persoană, un bărbat de 27 de ani, avea fractură la un picior, traumatism cranio-cerebral și traumatism cranio-facial.

Vezi aici Video postat de newsbv brasov pe Youtube.com:

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

Brașov. Toto: „Acum câteva minute a trecut un Passat prin intersecția de la piața Tractoru’. Cu o viteza infernala a trecut cu rotile peste un capac de canalizare zgomot deosebit, pe trotuar un grup de elevi de clasa a 2-a cred de la școala 13 însoțiți de doamna învățătoare care au rămas înmărmuriți si speriați totodată de vuietul mașinii si de zgomotul produs de capacul canalizării!!!! Oare când …”

Next Story

Primăria Brașov amendată pentru poluarea din oraș?! Ministrul Mediului: „E un mesaj pe care îl dau tuturor gărzilor de mediu din țară: Nu putem să închidem ochii sau să ne prefacem că nu avem o problemă. Atunci când avem o legislație, trebuie aplicată indiferent de ce administrație publică locală vorbim, indiferent de culoarea politică a primarului, pentru că, dincolo de amiciția sau legătura de colegialitate de partid între un …”