Brașov. Toto: „Acum câteva minute a trecut un Passat prin intersecția de la piața Tractoru’. Cu o viteza infernala a trecut cu rotile peste un capac de canalizare zgomot deosebit, pe trotuar un grup de elevi de clasa a 2-a cred de la școala 13 însoțiți de doamna învățătoare care au rămas înmărmuriți si speriați totodată de vuietul mașinii si de zgomotul produs de capacul canalizării!!!! Oare când …”

Last Updated on ianuarie 13, 2020 Tot mai multă nervozitate în traficul din Brașov. Blocajele din trafic îi enervează pe unii șoferi care vor să demonstreze cât de grăbiți sunt.

Toto: „Este incredibil ce vad in fiecare zi pe străzile din Brașov!
Șoferi agresivi, vitezomani care forțează la maxim verdele semaforului si tot pe rosu trec??!?!?

Brașov. Toto: „Acum câteva minute a trecut un Passat prin intersecția de la piața Tractoru'. Cu o viteza infernala a trecut cu rotile peste un capac de canalizare zgomot deosebit, pe trotuar un grup de elevi de clasa a 2-a cred de la școala 13 însoțiți de doamna învățătoare care au rămas înmărmuriți si speriați totodată de vuietul mașinii si de zgomotul produs de capacul canalizării!!!! Oare când ...” 1

Acum câteva minute a trecut un Passat albastru model 2006-2007 prin intersecția de la piața Tractoru’ (pe un minimal verde). Cu o viteza infernala a trecut cu rotile peste un capac de canalizare zgomot deosebit, pe trotuar un grup de elevi de clasa a 2-a cred de la școala 13 însoțiți de doamna învățătoare care au rămas înmărmuriți si speriați totodată de vuietul mașinii si de zgomotul produs de capacul canalizării!!!!

Oare când se vor liniști????
Oricare dintre noi putem fi victime in orice clipa!

Gândiți-va ca puteți nenoroci familii!
Mai exista cei 7 ani de acasă sau sunt pe cale de dispariție?”

Previous Story

(Video) Accident Brașov. 3 răniți, o persoană încarcerată, pe DN1

Next Story

(Video) Accident Brașov. Două persoane încarcerate, două mașini făcute praf la ieșire din Codlea