(Video) Accident Brașov. 3 răniți, o persoană încarcerată, pe DN1

Last Updated on ianuarie 13, 2020 Un grav accident de circulație a avut loc în această seară pe DN1, în zona localității Timișul de Jos. Trei persoane au fost rănite în urma coliziunii dintre două autoturisme.

”Accident rutier pe DN1 la kilometrul 156+500, zona Timișul de Jos. Coliziune între două autoturisme. În urma impactului au rezultat trei victime. Traficul este blocat”, au anunțat reprezentanții IPJ Brașov.

(Video) Accident Brașov. 3 răniți, o persoană încarcerată, pe DN1 1

Două echipaje de ambulanță SMURD, o ambulanță a Serviciului Județean Brașov, dar și un echipaj de descarcerare s-au deplasat la fața locului, informează dcnews.ro.

Persoana încarcerată a fost descarcerată de urgență, dar aceasta se afla în stop cardio-respirator. Medicii au început imediat manevrele de resuscitare.

Vezi video aici:

Traficul rutier a fost blocat imediat, iar coloane de mașini s-au format pe câțiva kilometri. În urma acestui accident o anchetă a fost deschisă de către polițiști.

Previous Story

Brașov. Pleacă dealul? 8 milioane de lei de la Primărie pentru a consolida un versant din cartierul Valea Cetății, plin cu apartamente

Next Story

Brașov. Toto: „Acum câteva minute a trecut un Passat prin intersecția de la piața Tractoru’. Cu o viteza infernala a trecut cu rotile peste un capac de canalizare zgomot deosebit, pe trotuar un grup de elevi de clasa a 2-a cred de la școala 13 însoțiți de doamna învățătoare care au rămas înmărmuriți si speriați totodată de vuietul mașinii si de zgomotul produs de capacul canalizării!!!! Oare când …”