Foto Brașov. Două accidente la Meșotă. Sorin: „Am început anul promitator. Anul trecut au fost doar 4 accidente in zonă. Sper doar ca parintii copiilor de la Mesota sunt constienti de ce se intampla in respectiva statie de autobuz”

Last Updated on ianuarie 23, 2020 Două accidente au avut loc miercuri seară, lângă Meșotă.

Pentru primul accident, purtătorul de cuvânt al I.P.J. Brașov, agent de poliție, Nadia Olaru, a declarat pentru brasovtv.com: „Accidentul a avut loc între două autoturisme, unul dintre cele două autovehicule a ricoșat într-un stâlp aflat în proximitatea străzii.În urma impactului, o persoană a primit îngrijiri medicale la fața locului, refuzând să fie transportată la spital.

La testarea conducătorilor auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0”.

Pe grupul de Facebook Brașovul Civic, Sorin D. a scris: „Am început anul promitator. Anul trecut au fost doar 4 accidente in zonă.
Sper doar ca parintii copiilor de la Mesota sunt constienti de ce se intampla in respectiva statie de autobuz”.
Foto Brașov. Două accidente la Meșotă. Sorin: „Am început anul promitator. Anul trecut au fost doar 4 accidente in zonă. Sper doar ca parintii copiilor de la Mesota sunt constienti de ce se intampla in respectiva statie de autobuz” 1
(foto: ‎Stanca Marian‎ )

Gruia Hilohi: Şi vor mai fi. Cauza primară este o eroare de proiectare a drumului. Proiectantul, executantul şi administratorul unui drum sunt primii actori ai traficului. Apoi vin şoferii. Aici avem cazul unor racordări în plan prost gândite, plus transformarea în sens unic cu prea multe benzi a unui drum ce nu a fost pentru această situaţie conceput.

Pe grupul de Facebook Info trafic Brasov, Boboc Vasy a scris: Al 2 lea accident la 22 20, Mercedesul a fost parcat.
Foto Brașov. Două accidente la Meșotă. Sorin: „Am început anul promitator. Anul trecut au fost doar 4 accidente in zonă. Sper doar ca parintii copiilor de la Mesota sunt constienti de ce se intampla in respectiva statie de autobuz” 2

Foto Brașov. Două accidente la Meșotă. Sorin: „Am început anul promitator. Anul trecut au fost doar 4 accidente in zonă. Sper doar ca parintii copiilor de la Mesota sunt constienti de ce se intampla in respectiva statie de autobuz” 3

Foto Brașov. Două accidente la Meșotă. Sorin: „Am început anul promitator. Anul trecut au fost doar 4 accidente in zonă. Sper doar ca parintii copiilor de la Mesota sunt constienti de ce se intampla in respectiva statie de autobuz” 4
Revenim cu detalii!

Previous Story

Brașov. Ești de acord? Mall-ul AFI să fie transformat în spital, propune Rasaliu, candidatul PSD la șefia CJ. „Să mutăm practic activitatea de la Boli Infecțioase care se desfășoară cum se desfășoară (…) în acele spații insalubre, activitatea de la Spitalul Astra, chiar și Spitalul Județean …”

Next Story

Radu Hossu: „Avem aproape gata … Paris – Arad – Sibiu. Ar mai fi 140 de km până la Brașov. De ce nimeni nu discută de faptul că Tg. Mureș – Iași trece prin aproape 150 km de munte (zona Cheile Bicazului), comparativ cu 20-30 km de munte (zona Cheile Oituzului)? În România nu s-a făcut 1 km de autostradă în 30 de ani în zonă de munte, dar noi ne așteptăm să facem 150 km repede? De ce nu încercăm să deservim Moldova într-un timp cât mai scurt?  Dezechilibrele economice …”