Brașov. Ești de acord? Mall-ul AFI să fie transformat în spital, propune Rasaliu, candidatul PSD la șefia CJ. „Să mutăm practic activitatea de la Boli Infecțioase care se desfășoară cum se desfășoară (…) în acele spații insalubre, activitatea de la Spitalul Astra, chiar și Spitalul Județean …”

Last Updated on ianuarie 22, 2020 A început campania electorală, au apărut și „proiectele”. Dacă până acum, în campaniile electorale, George Scripcaru promitea Aeroport, Stadion nou, mărirea domeniului schiabil, promisiunile fanteziste au trecut la sănătate. De exemplu, Marian Rasaliu, candidatul PSD la funcția de președinte a Consiliului Județean Brașov, fost coleg de partid cu George Scripcaru, a declarat într-o emisiune la Nova TV că își dorește ca primarul, președintele CJ și Guvernul să facă o ofertă pentru preluarea clădirii viitorului centru comercial AFI din Centrul Civic al Brașovului și transformarea acestuia în spital regional.

„Stau și vă întreb: spațiul acesta s-ar preta pentru un spital ultramodern? Să desființăm – nu să desființăm – să mutăm practic activitatea de la Boli Infecțioase care se desfășoară cum se desfășoară (…) în acele spații insalubre, activitatea de la Spitalul Astra, chiar și Spitalul Județean din Brașov – e adevărat că se fac investiții și se bagă bani mai ales în Unitatea de Primiri Urgențe – și este un lucru foarte bun pe care îl face actuala administrație județeană – dar, totuși, toate spitalele – Spitalul de Neurologie – toate aceste activități ar putea să fie sub un singur acoperiș în Centrul Civic în municipiul Brașov și eu vă garantez că nu va mai fi nevoie să se construiască sau să se gândească cineva la construirea unui alt spital!”, a declarat Rasaliu, citat de bizbrasov.

Brașov. Ești de acord? Mall-ul AFI să fie transformat în spital, propune Rasaliu, candidatul PSD la șefia CJ. „Să mutăm practic activitatea de la Boli Infecțioase care se desfășoară cum se desfășoară (…) în acele spații insalubre, activitatea de la Spitalul Astra, chiar și Spitalul Județean ...” 1

„E o idee pe care, dacă eu aș fi într-o funcție de decizie la nivelul județului sau municipiului, aș lua-o foarte în serios”, a continuat sursa citată.

Radu Hossu: „Marian Rasaliu, prefect al colțului de galaxie numit Jud. Brașov, candidat la funcția de Președinte Consiliu Județean din partea PSD declară:
“Sa cumpărăm mall-ul AFI și să-l transformăm în spital”.

Ar fi de râs, dacă n-ar fi de facepalm-uri. Zice domnu’ Rasaliu să punem acolo secția de infecțioase și cea de neurologie. Pentru că, nu-i așa, în mijlocul orașul și printre betoane și zgomote puternice, fără strop de liniște nici noaptea, în astfel de condiții se amplasează o secție pentru oameni cu probleme mintale. Așa-i? Așa-i. Și punem infecțioasele lângă 13 etaje de birouri/hotel, că dacă tot le-am răscumpărat să nu le mai folosim sau poate să le folosim ca pe parcurile industriale istorice (Rulmentu, Carfil, Metrom etc): le închiriem “cui trebuie”.

E de râs căcopiii spun lucruri trăznite. Da’ e de plâns căcopiii vor să fie primari, prefecți, președinți de CJ. Ei vor să stea pe mii de euro, să conducă aparate administrative uriașe și ineficiente, vor să dea ordine ce ne afectează viața fiecăruia, toate acestea folosindu-se de o gândire de gâgă, de clasa a 2a repetenție, de prosteală pe față pentru naivi.

Sper că nu suntem naivi să punem botu’ (licență) la toate prostiile astea spuse de fiecare obosit politic, prostiice sunt sigur că se întâmplă pe peste tot, nu doar în Brașov”.

Mihai Nanu: Dacă Rasaliu ar face din AFI spital, eu aș face din Unirea Shopping Center Primărie ca să nu mai aglomerăm Centrul Vechi.

Previous Story

Foto Brașov. Promenada lui Scripcaru, groapă de gunoi. Mihai Nanu: „Zona descoperită a canalului Timiș de pe Str. Castanilor s-a transformat într-o groapă de gunoi. Gunoaie menajere, doze de bere, PET-uri. Toate le …”

Next Story

Foto Brașov. Două accidente la Meșotă. Sorin: „Am început anul promitator. Anul trecut au fost doar 4 accidente in zonă. Sper doar ca parintii copiilor de la Mesota sunt constienti de ce se intampla in respectiva statie de autobuz”