Foto Accident. 4 mașini lovite pe drumul spre Poiana Brașov!

Last Updated on ianuarie 20, 2020 4 mașini au fost implicate luni dimineață într-un accident pe drumul spre Poiană. Un accident pe acest drum a avut loc și duminică.

‎Florea Radu-Ioan‎, în grupul INFORMATII RUTIERE BRASOV: „Accident pe drumul de Poiană, sens Poiana Brașov _Brașov. 4 mașini implicate. Se circula alternativ”.
Foto Accident. 4 mașini lovite pe drumul spre Poiana Brașov! 1

(foto: Emanuel Cretulescu )
Foto Accident. 4 mașini lovite pe drumul spre Poiana Brașov! 2

Foto Accident. 4 mașini lovite pe drumul spre Poiana Brașov! 3

Duminică, potrivit IPJ Brașov, un conducător auto a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat intr-un parapet, anunță Realitatea Brașov.
Vezi aici video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

Brașov. Mara Mareş: „Vom demara proiectul pentru realizarea variantei ocolitoare a Municipiului Făgăraș! Am găsit toată deschiderea la nivelul Guvernului Ludovic Orban pentru realizarea acestui proiect atât de așteptat de locuitorii Făgărașului și mă bucur că Executivul PNL mi-a susținut toate demersurile…”

Next Story

Poluare Brașov. Ministrul Mediului îi cere lui George Scripcaru să întocmească un raport privind starea de sănătate a brașovenilor afectată de poluare! „Prin aceste măsuri nu fac altceva decât de a preveni aceste cauze din ce în ce mai mari, cu boli pulmonare…”