Brașov. Mara Mareş: „Vom demara proiectul pentru realizarea variantei ocolitoare a Municipiului Făgăraș! Am găsit toată deschiderea la nivelul Guvernului Ludovic Orban pentru realizarea acestui proiect atât de așteptat de locuitorii Făgărașului și mă bucur că Executivul PNL mi-a susținut toate demersurile…”

Last Updated on ianuarie 20, 2020 Deputatul PNL Mara Mareș anunță că Guvernul va construi ocolitoarea Făgăraș.

Mara Mareş: „Am o veste foarte bună pentru toți făgărășenii! Cel mai probabil, în doar câteva săptămâni, vom demara proiectul pentru realizarea variantei ocolitoare a Municipiului Făgăraș! Am găsit toată deschiderea la nivelul Guvernului Ludovic Orban pentru realizarea acestui proiect atât de așteptat de locuitorii Făgărașului și mă bucur că Executivul PNL mi-a susținut toate demersurile.

Brașov. Mara Mareş: „Vom demara proiectul pentru realizarea variantei ocolitoare a Municipiului Făgăraș! Am găsit toată deschiderea la nivelul Guvernului Ludovic Orban pentru realizarea acestui proiect atât de așteptat de locuitorii Făgărașului și mă bucur că Executivul PNL mi-a susținut toate demersurile...” 1

Avem toată susținerea guvernului Orban și, practic, mai trebuie obținute doar câteva avize de la nivelul unor ministere. Mai exact, în scurt timp, ocolitoarea va trece de la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere la Primăria Făgăraș și, după transfer, se poate demara procedura de licitație publică pentru construirea centurii ocolitoare a Făgărașului.

Am toată încrederea că primarul municipiului Făgăraș, domnul Gheorghe Sucaciu, și Consiliul Local Făgăraș, alături de care am colaborat în acest demers, vor gestiona foarte bine construirea centurii ocolitoare”.

Previous Story

George Scripcaru chemat astăzi la București pentru a da explicații privind poluarea din Brașov. România riscă amenzi uriașe din partea Comisiei Europene din cauza poluării extreme di Brașov, București și Iași

Next Story

Foto Accident. 4 mașini lovite pe drumul spre Poiana Brașov!