Poluare Brașov. Ministrul Mediului îi cere lui George Scripcaru să întocmească un raport privind starea de sănătate a brașovenilor afectată de poluare! „Prin aceste măsuri nu fac altceva decât de a preveni aceste cauze din ce în ce mai mari, cu boli pulmonare…”

Last Updated on ianuarie 20, 2020 Până în decembrie 2019, primarul George Scripcaru a declarat că nu există poluare în Brașov, că nu are competențe. Însă ministrul mediului nu s-a lăsat intimidat și i-a cerut să întocmească un raport privind starea de sănătate a brașovenilor cu ajutorul ministerului Sănătății. Și uite așa, dintr-o dată, Brașovul cu iluzia că are cel mai curat aer din țară a intrat brusc în realitate: aerul este poluat și pune în pericol viața brașovenilor. Cu siguranță foarte mulți brașoveni nu îl vor crede pe ministrul Mediului, e dreptul lor să se îmbolnăvească și să creadă ce vor.

Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Costel Alexe, citat de Agerpres: “Voi cere un raport Institutului de Sănătate Publică să vedem în ce măsură calitatea aerului din Bucureşti efectiv afectează starea de sănătate a populaţiei, pentru că în mod normal şi noi, ca minister, şi aceste administraţii publice locale ar trebui să fie interesate de acest impact al calităţii aerului asupra sănătăţii populaţiei.

Poluare Brașov. Ministrul Mediului îi cere lui George Scripcaru să întocmească un raport privind starea de sănătate a brașovenilor afectată de poluare! „Prin aceste măsuri nu fac altceva decât de a preveni aceste cauze din ce în ce mai mari, cu boli pulmonare...” 1

Prin aceste măsuri nu fac altceva decât de a preveni aceste cauze din ce în ce mai mari, cu boli pulmonare.

De asemenea, aş vrea să vă spun că voi solicita celorlalte două municipalităţi – Braşov şi Iaşi – să-şi realizeze aceste rapoarte privind starea de sănătate a populaţiei şi evident voi avea discuţii cu ministrul Sănătăţii, Victor Costache, să sprijine realizarea acestora”, a spus Alexe.

Previous Story

Foto Accident. 4 mașini lovite pe drumul spre Poiana Brașov!

Next Story

(Foto) Accident Brașov. 3 autoturisme lovite pe Calea București, unul s-a răsturnat pe carosabil