FELICITĂRI! Ramona Ionel de la Corona Brașov a câștigat medalia de bronz, prima medalie a României la Jocurile Olimpice de Tineret de la Lausanne, la proba de team sprint!

Last Updated on ianuarie 16, 2020 Ramona Ionel, patinatoare la Corona Brașov, a câștigat miercuri medalia de bronz, prima medalie a României la Jocurile Olimpice de Tineret de la Lausanne, la proba de team sprint!

Corona Brașov – Patinaj Viteză:💛💙Avem motiv de mândrie!!!!! Patinatoarea Coronei, Ramona Ionel, a câştigat astăzi prima medalie a României la Jocurile Olimpice de Tineret de la Lausanne, la proba de team sprint!

Felicitari, Ramona! Felicitari, Bogdan Stanescu! Bafta in continuare!!!! 💛💙

FELICITĂRI! Ramona Ionel de la Corona Brașov a câștigat medalia de bronz, prima medalie a României la Jocurile Olimpice de Tineret de la Lausanne, la proba de team sprint! 1 FELICITĂRI! Ramona Ionel de la Corona Brașov a câștigat medalia de bronz, prima medalie a României la Jocurile Olimpice de Tineret de la Lausanne, la proba de team sprint! 2

UPDATE
Patinatoarea Coronei, Ramona Ionel, a câştigat miercuri prima medalie a României la Jocurile Olimpice de Tineret. Ramona a terminat pe poziţia a treia proba de team sprin Ramona Ionel a terminat pe locul 3 la patinaj viteză, echipe mixte. Sportiva Coronei a plecat prima în cursă şi a concurat alături de rusoaica Valeriia Sorokoletova, finlandezul Tuukka Suomalainen şi americanul Jonathan Tobon.

Antrenorul coordonator al secţiei de patinaj viteză de la Corona, Bogdan Stănescu, cel care este şi antrenorul echipei naţionale a declarat că este fericit că istoria se repetă şi că România aduce din nou o medalie la JOT, după ce în 2016 o altă sportivă a Coronei, Mihaela Hogaş a câştigat bronzul la JOT de la Lillehammer.

„Suntem cu toţii foarte fericiţi că Ramona Ionela a adus prima medalie României la aceste Jocuri Olimpice de Tineret iar timpul scos de echipă a fost cu doar 4 sutimi de locul doi. Personal, am motiv dublu de bucurie pentru că este o sportivă pe care eu o antrenez la Corona dar şi pentru că istoria se repetă şi Corona aduce din nou medalie la o competiţie extrem de importantă cum sunt Jocurile Olimpice de Tineret”, a declarat Bogdan Stănescu.

FELICITĂRI! Ramona Ionel de la Corona Brașov a câștigat medalia de bronz, prima medalie a României la Jocurile Olimpice de Tineret de la Lausanne, la proba de team sprint! 2 FELICITĂRI! Ramona Ionel de la Corona Brașov a câștigat medalia de bronz, prima medalie a României la Jocurile Olimpice de Tineret de la Lausanne, la proba de team sprint! 4

Ramona Ionel va mai concura, mâine, tot la Jocurile Olimpice de Tineret de la Lausanne, în proba de mass start”.

Catalin Leonte: „Felicitari sportivei, felicitari Bogdan Stanescu, felicitari Corona! Dupa performanta din urma cu 4 ani cu Mihaela Hogaș, iata o noua medalie olimpica pentru Romania, produsa de Bogdan. La cat mai multe astfel de bucurii!˛

Previous Story

Brașov. Corneliu: „Așa arată un autobuz pe linia 1 când pleacă de la Triaj. Cei din Craiter și de pe traseu nu vor avea loc. Șoferul se plânge de autobuze proaste pentru care …”

Next Story

Brașov. Sorin Susanu, despre deschiderea Mall-ului AFI: „am constatat că după inaugurarea complexului comercial vom avea parte de o situaţie extrem de gravă cu traficul. Zona va fi extrem de aglomerată. O şi mai mare neplăcere va fi reprezentată de …”