Brașov. Corneliu: „Așa arată un autobuz pe linia 1 când pleacă de la Triaj. Cei din Craiter și de pe traseu nu vor avea loc. Șoferul se plânge de autobuze proaste pentru care …”

(Last Updated On: January 16, 2020)

Brașovenii se plâng de aglomerația mare de dimineață, din autobuze. Ar fi fost bune niște tramvaie cu capacitate mare la ora asta?

Pe grupul de Facebook RATBV – Grupul Călătorilor, Corneliu Teposu a scris: „Așa arată un autobuz pe linia 1 când pleacă de la Triaj. Cei din Craiter și de pe traseu nu vor avea loc.

Brașov. Corneliu: „Așa arată un autobuz pe linia 1 când pleacă de la Triaj. Cei din Craiter și de pe traseu nu vor avea loc. Șoferul se plânge de autobuze proaste pentru care ...” 1
Șoferul se plânge de autobuze proaste pentru care nu va răspunde nimeni. Da, conduce un Menarini scurt, cele lungi Dumnezeu știe pe unde or fi.
P.S. O doamnă lângă mine se plânge că ieri ar fi așteptat aproape jumătate de oră un autobuz și că ar fi sunat la RATBV”.

Andrei C.: La cât de puține sunt alea articulate sunt cam greu de găsit, dar cele mai vechi articulate care erau bune și pe deasupra mai mergea și căldura în ele imediat le-au retras

Camelia D.: Așa se circulă pe acest traseu. Și culmea că doar autobuzele trec sub nasul lor! Sediul RATB! Autobuzele întîrzie s au sînt retrase! De ce liniile 5,6, 17 circulă din 10 minute. Linia 1 din 20 în 20 minute? De fapt ar trebui 17.Dar întîrzie

Diana A.:Și uite așa, după modelul holului de la intrarea în propria casă, și-a aranjat șoferul holul de la urcarea în propriul autobuz. Să mai zică unii că nu se poartă șoferii că și cum ar fi autobuzele lor, din moși-stramoși!
Brașov. Corneliu: „Așa arată un autobuz pe linia 1 când pleacă de la Triaj. Cei din Craiter și de pe traseu nu vor avea loc. Șoferul se plânge de autobuze proaste pentru care ...” 2

Bineînțeles că în toate stațiile oprea cu ușa din față cât mai departe de locul în care așteptau călătorii, astfel încât ușa din față nu a fost deschisă deloc din Valea Cetății până pe Livadă. Mojicilor, doar nu credeați că aveți voie încălțați pe mocheta lui!