Brașov. Corneliu: „Așa arată un autobuz pe linia 1 când pleacă de la Triaj. Cei din Craiter și de pe traseu nu vor avea loc. Șoferul se plânge de autobuze proaste pentru care …”

Last Updated on ianuarie 16, 2020 Brașovenii se plâng de aglomerația mare de dimineață, din autobuze. Ar fi fost bune niște tramvaie cu capacitate mare la ora asta?

Pe grupul de Facebook RATBV – Grupul Călătorilor, Corneliu Teposu a scris: „Așa arată un autobuz pe linia 1 când pleacă de la Triaj. Cei din Craiter și de pe traseu nu vor avea loc.

Brașov. Corneliu: „Așa arată un autobuz pe linia 1 când pleacă de la Triaj. Cei din Craiter și de pe traseu nu vor avea loc. Șoferul se plânge de autobuze proaste pentru care ...” 1
Șoferul se plânge de autobuze proaste pentru care nu va răspunde nimeni. Da, conduce un Menarini scurt, cele lungi Dumnezeu știe pe unde or fi.
P.S. O doamnă lângă mine se plânge că ieri ar fi așteptat aproape jumătate de oră un autobuz și că ar fi sunat la RATBV”.

Andrei C.: La cât de puține sunt alea articulate sunt cam greu de găsit, dar cele mai vechi articulate care erau bune și pe deasupra mai mergea și căldura în ele imediat le-au retras

Camelia D.: Așa se circulă pe acest traseu. Și culmea că doar autobuzele trec sub nasul lor! Sediul RATB! Autobuzele întîrzie s au sînt retrase! De ce liniile 5,6, 17 circulă din 10 minute. Linia 1 din 20 în 20 minute? De fapt ar trebui 17.Dar întîrzie

Diana A.:Și uite așa, după modelul holului de la intrarea în propria casă, și-a aranjat șoferul holul de la urcarea în propriul autobuz. Să mai zică unii că nu se poartă șoferii că și cum ar fi autobuzele lor, din moși-stramoși!
Brașov. Corneliu: „Așa arată un autobuz pe linia 1 când pleacă de la Triaj. Cei din Craiter și de pe traseu nu vor avea loc. Șoferul se plânge de autobuze proaste pentru care ...” 2

Bineînțeles că în toate stațiile oprea cu ușa din față cât mai departe de locul în care așteptau călătorii, astfel încât ușa din față nu a fost deschisă deloc din Valea Cetății până pe Livadă. Mojicilor, doar nu credeați că aveți voie încălțați pe mocheta lui!

Previous Story

Accident Brașov. Autobuz RATBV lovit de un Mercedes, lângă Camera de Comerț. „Ideal ar fi ca șoferii ce vin de la Onix si vor sa mearga spre Calea Bucuresti sa fie obligati sa treaca prin giratoriu. Si pe timpul verii ar…”

Next Story

FELICITĂRI! Ramona Ionel de la Corona Brașov a câștigat medalia de bronz, prima medalie a României la Jocurile Olimpice de Tineret de la Lausanne, la proba de team sprint!