Accident Brașov. Autobuz RATBV lovit de un Mercedes, lângă Camera de Comerț. „Ideal ar fi ca șoferii ce vin de la Onix si vor sa mearga spre Calea Bucuresti sa fie obligati sa treaca prin giratoriu. Si pe timpul verii ar…”

Last Updated on ianuarie 15, 2020 Un autobuz RATBV a fost lovit miercuri de un autoturism Mercedes pe strada Mihail Kogălniceanu. Autobuzul a dorit să vireze la dreapta, spre stația de la Camera de Comerț însă șoferul Mercedesului nu a fost de acord să-l lase să treacă primul.

Pe grupul de Facebook INFORMATII RUTIERE BRASOV, Flavius V. a scris: „Accident Mihai Kogălniceanu la Camera de Comerț…autoturism cu un autobuz…neacordare de prioritate…se circulă greu dinspre Meșotă si dinspre Onix”

Accident Brașov. Autobuz RATBV lovit de un Mercedes, lângă Camera de Comerț. „Ideal ar fi ca șoferii ce vin de la Onix si vor sa mearga spre Calea Bucuresti sa fie obligati sa treaca prin giratoriu. Si pe timpul verii ar...” 1

Ion M.: Vina este a celor care vin de pe Kogălniceanu, și se arunca direct pe banda 2, 3  fără sa acorde prioritate. Ex: dacă vi de pe Kogălniceanu pe banda 2 și mergi către giratoriu de la pasaj și vrei sa faci stânga către Calea București, nu-ți acorda prioritate nici un șofer care vine dinspre Mesota și vrea să meargă către Ceasul Rău!
Accident Brașov. Autobuz RATBV lovit de un Mercedes, lângă Camera de Comerț. „Ideal ar fi ca șoferii ce vin de la Onix si vor sa mearga spre Calea Bucuresti sa fie obligati sa treaca prin giratoriu. Si pe timpul verii ar...” 2
(foto: Aurelian Popovici)

Iulian M.: Care prioritate de dreapta? Cei care vin de la Onix au un mare “cedează” acolo.
Flavius V.a: La aia ma gândeam ca ideal ar fi ca șoferii ce vin de la Onix si vor sa mearga spre Calea Bucuresti sa fie obligati sa treaca prin giratoriu. Si pe timpul verii ar trebuii pus limitator de viteza inainte de trecerea de pietoni..pentru ca este putina curba si nu vezi din timp pietonii care vor sa treaca de la Sergiana spre camera de comert..si stin cu toții cum trec uni pietoni…fara sa se asigure

Previous Story

Brașovul poluat ca Melbourne, Australia. Izabella: „La Melbourne s-au anulat meciuri de tenis din cauza aerului. La ei, incendii uriașe, disperare. La noi, nepăsare și foame de bani”

Next Story

Brașov. Corneliu: „Așa arată un autobuz pe linia 1 când pleacă de la Triaj. Cei din Craiter și de pe traseu nu vor avea loc. Șoferul se plânge de autobuze proaste pentru care …”