Brașov. Sorin Susanu, despre deschiderea Mall-ului AFI: „am constatat că după inaugurarea complexului comercial vom avea parte de o situaţie extrem de gravă cu traficul. Zona va fi extrem de aglomerată. O şi mai mare neplăcere va fi reprezentată de …”

Last Updated on ianuarie 16, 2020 Brașov. Sorin Susanu, despre deschiderea Mall-ului AFI: „am constatat că după inaugurarea complexului comercial vom avea parte de o situaţie extrem de gravă cu traficul. Zona va fi extrem de aglomerată. O şi mai mare neplăcere va fi reprezentată de …”

Mall-ul AFI din Centru Civic se pregătește de marea deschidere iar unele autorități privesc cu îngrijorare acest lucru din cauza blocajelor din trafic ce se vor crea.

Sorin Susanu, Comisarul şef al Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Braşov, citat de Realitatea Brașov: „Am realizat unele studii şi am constatat că după inaugurarea complexului comercial vom avea parte de o situaţie extrem de gravă cu traficul. Zona va fi extrem de aglomerată.

Brașov. Sorin Susanu, despre deschiderea Mall-ului AFI: „am constatat că după inaugurarea complexului comercial vom avea parte de o situaţie extrem de gravă cu traficul. Zona va fi extrem de aglomerată. O şi mai mare neplăcere va fi reprezentată de ...” 1

O şi mai mare neplăcere va fi reprezentată de existenta limitată a locurilor de parcare din zonă. Cu atât mai mult cu cât agentul comercial a anunţat că va renunţa la un etaj destinat parcărilor.

Vom încerca să vedem care este soluţia legală să reglementăm şi să remediem această gravă disfuncţionalitate. Din informaţiile pe care le avem acum, din plângerile primite, se pare că vorbim despre elemente de natură penală atunci când ne referim la autorizaţiile eliberate pentru anumite construcţii”.

Previous Story

FELICITĂRI! Ramona Ionel de la Corona Brașov a câștigat medalia de bronz, prima medalie a României la Jocurile Olimpice de Tineret de la Lausanne, la proba de team sprint!

Next Story

Protest în Gara Brașov! 19 trenuri sunt blocate în Gara de Nord