Brașov. Un medic neurolog, format în Franța, s-a alăturat echipei medicale a Spitalului Sf. Constantin. Medicul Bogdan Moldovan: „Este axat în principal pe neurochirurgia cerebrala. Reamintim ca…”

Last Updated on ianuarie 21, 2020 Un medic neurolog s-a alăturat echipei medicale a Spitalului Sf. Constantin din Brașov.

Medicul Bogdan Moldovan: „S-a alăturat echipei neurochirurgicale de la Spitalul SfConstantin colegul dr Gheorghe Dolineaschi format la CHU Grenoble, Franța.

Brașov. Un medic neurolog, format în Franța, s-a alăturat echipei medicale a Spitalului Sf. Constantin. Medicul Bogdan Moldovan: „Este axat în principal pe neurochirurgia cerebrala. Reamintim ca...” 1

Este axat în principal pe neurochirurgia cerebrala. Reamintim ca Spitalul Sf Constantin Brasov are în dotare un sistem ultraperformant de neuronavigatie pentru interventiile cerebrale.
II uram succes!!”

Spitalul Sf Constantin: „Un nou caz de chirurgie oncologică de anvergură a fost operat astăzi în echipă multi-disciplinară la Spitalul Sf. Constantin

Echipa de chirurgie generală, ortopedie și anestezie, formată din Dr. Bogdan Moldovan, Dr. George Ovidiu Muntean, Dr. Tudor Dumitrescu și respectiv Dr. Mihai Chiloflischi, a efectuat astăzi o intervenție complexă în cazul unui pacient diagnosticat cu o tumoră renală și metastază osoasă localizată la nivelul bazinului”

Previous Story

Brașov-Sânpetru. Marian Arhire: „O să plângem în trafic. Așa arată viitorul. Strada Narciselor, nu reprezintă o soluție reală pentru locuitorii din Sânpetru. Noile construcții vor genera trafic și mai mult, iar participanții la trafic vor fi nevoiți să tranziteze giratoriul Nord, pentru a intra pe centură. Zonele marcate cu roșu pe hartă reprezintă…”

Next Story

Brașov. Albert Cosmin: „RATBV mă dezamăgește și azi…Ajung frumos în stație la Sanitas și mă uit să văd când vin autobuzele către Șchei pentru a îmi duce merindele acasă. Zic că îl iau pe primul care vine. Totul bine până când șoferul ne anunță că el circulă doar până la Livadă, nu mai merge sus în pitorescul Șchei, iar..”