Brașov. Albert Cosmin: „RATBV mă dezamăgește și azi…Ajung frumos în stație la Sanitas și mă uit să văd când vin autobuzele către Șchei pentru a îmi duce merindele acasă. Zic că îl iau pe primul care vine. Totul bine până când șoferul ne anunță că el circulă doar până la Livadă, nu mai merge sus în pitorescul Șchei, iar..”

Last Updated on ianuarie 22, 2020 Noi peripeții cu autobuzele RATBV. Cum este mai bine? Sp stai în frig în autobuz decât în frig afară?

Pe grupul RATBV – Grupul Călătorilor, Albert Cosmin a scris: „Ajung frumos la 17:45 în stație la Sanitas și mă uit să văd când vin autobuzele către Șchei pentru a îmi duce merindele acasă, se pare că am următoarele opțiuni: nr. 50 la și `49, nr. 51 la 18:01, nr. 52 pe la 18:03. Nu sună atât de rău.

Brașov. Albert Cosmin: „RATBV mă dezamăgește și azi...Ajung frumos în stație la Sanitas și mă uit să văd când vin autobuzele către Șchei pentru a îmi duce merindele acasă. Zic că îl iau pe primul care vine. Totul bine până când șoferul ne anunță că el circulă doar până la Livadă, nu mai merge sus în pitorescul Șchei, iar..” 1

Zic că îl iau pe primul care vine, deși o să admirăm vreo 10 minute rugina noului sultan în Livadă din cauza orarului realizat pe “genunche”, dar mai bine stau în frig în autobuz decât în frig afară.

Totul bine până când șoferul ne anunță că el circulă doar până la Livadă, nu mai merge sus în pitorescul Șchei, iar 51 și 52 nu trec prin Livadă ca să zic că îl iau pe următorul pretendent și neavând tăria să îngheț până la următorul 50 sau motivația de a merge pe jos până acasă, comand prin aplicația capitalistă Uber o mașină, care era deja în Livadă și călărim către soarele deja apus al Șcheiului.

La 17:48 trebuia să fie la Livadă și la 17:52 la Biserica Neagră după cum spune orarul. RATBV trebuie să îndeplinească cursa că nu plătim prețuri uriașe la transport degeaba, dacă șoferul își termina atunci cursa să asigure altă mașină gata la capăt care să preia călătorii.

RATBV mă dezamăgește și azi”.

Previous Story

Brașov. Un medic neurolog, format în Franța, s-a alăturat echipei medicale a Spitalului Sf. Constantin. Medicul Bogdan Moldovan: „Este axat în principal pe neurochirurgia cerebrala. Reamintim ca…”

Next Story

Brașov. George Scripcaru candidatul PSD la Primărie?! Sorin Susanu: „NU sunt candidatul PSD pentru Primăria Brașov! Este de notorietate prietenia domnului Dunca (presedinte PSD Brașov) cu primarul Scripcaru si ca PSD susține in Consiliul Local proiectele si inițiativele primarului in functie. Putem ajunge la …”