Brașov-Sânpetru. Marian Arhire: „O să plângem în trafic. Așa arată viitorul. Strada Narciselor, nu reprezintă o soluție reală pentru locuitorii din Sânpetru. Noile construcții vor genera trafic și mai mult, iar participanții la trafic vor fi nevoiți să tranziteze giratoriul Nord, pentru a intra pe centură. Zonele marcate cu roșu pe hartă reprezintă…”

Last Updated on ianuarie 21, 2020 Prefectul Mihai-Cătălin Văsii a organizat, astăzi, la sediul Instituției Prefectului județului Brașov, o întâlnire solicitată de Consiliul Județean Brașov, pentru discuții asupra variantelor de descongestionare a traficului dinspre Sânpetru spre Brașov și din Brașov spre Sânpetru.

Se dorește lărgirea la patru benzi a străzii Narciselor (care face legătura între DN 11, Brașov-Bacău, și DN 13, Brașov-Sighișoara), extinderea ei până la sensul giratoriu de la intrarea în Sânpetru și amenajarea unui pasaj peste sau pe sub ocolitoarea Brașovului oferă o variantă alternativă de trafic, în scopul descongestionării străzii 13 Decembrie.

Proiectul este criticat de Marian Arhire din Sânpetru: „O să plângem în trafic. Așa arată viitorul.
Strada Narciselor, nu reprezintă o soluție reală pentru locuitorii din Sânpetru.

Noile construcții vor genera trafic și mai mult, iar participanții la trafic vor fi nevoiți să tranziteze giratoriul Nord, pentru a intra pe centură.
Brașov-Sânpetru. Marian Arhire: „O să plângem în trafic. Așa arată viitorul. Strada Narciselor, nu reprezintă o soluție reală pentru locuitorii din Sânpetru. Noile construcții vor genera trafic și mai mult, iar participanții la trafic vor fi nevoiți să tranziteze giratoriul Nord, pentru a intra pe centură. Zonele marcate cu roșu pe hartă reprezintă...” 1

Brașov-Sânpetru. Marian Arhire: „O să plângem în trafic. Așa arată viitorul. Strada Narciselor, nu reprezintă o soluție reală pentru locuitorii din Sânpetru. Noile construcții vor genera trafic și mai mult, iar participanții la trafic vor fi nevoiți să tranziteze giratoriul Nord, pentru a intra pe centură. Zonele marcate cu roșu pe hartă reprezintă...” 2

Zonele marcate cu roșu pe hartă reprezintă dezvoltările imobiliare, care inevitabil vor genera trafic către giratoriul Nord, giratoriu care în momentul de față este la capacitate maximă (1500 vehicule/ora).

Pentru a rezolva această problemă, avem nevoie de legături separate cu principalele artere din Brașov, sau implementarea unei noi soluții la baza pasarelei de peste centura ocolitoare a Brașovului”.

Previous Story

Ioan Calin: „Ora 8.47, medlife Brașov. Programare la 8.30. Încă nimic nu mișcă și deja am 3 pacienți in fata. Diferența fata de județean? Prețul și faptul ca e mai Fency zugrăvit 😞 9.00- încă nimic 🙂 9.05- fac scandal la Recepție și cer …”

Next Story

Brașov. Un medic neurolog, format în Franța, s-a alăturat echipei medicale a Spitalului Sf. Constantin. Medicul Bogdan Moldovan: „Este axat în principal pe neurochirurgia cerebrala. Reamintim ca…”