Ioan Calin: „Ora 8.47, medlife Brașov. Programare la 8.30. Încă nimic nu mișcă și deja am 3 pacienți in fata. Diferența fata de județean? Prețul și faptul ca e mai Fency zugrăvit 😞 9.00- încă nimic 🙂 9.05- fac scandal la Recepție și cer …”

Last Updated on ianuarie 21, 2020 Când dai bani la medicii privați ai un minim de așteptări. Ce te faci când spitalele de stat sunt mai amabile cu pacienții? Mai dai și mulți bani la privat.

Pe Facebook, Ioan Calin a scris: „Ora 8.47, medlife Brașov. Programare la 8.30. Încă nimic nu mișcă și deja am 3 pacienți in fata.
Diferența fata de județean? Prețul și faptul ca e mai Fency zugrăvit 😞

Ioan Calin: „Ora 8.47, medlife Brașov. Programare la 8.30. Încă nimic nu mișcă și deja am 3 pacienți in fata. Diferența fata de județean? Prețul și faptul ca e mai Fency zugrăvit 😞 9.00- încă nimic 🙂 9.05- fac scandal la Recepție și cer ...” 1
(foto Darko Stojanovic from Pixabay)

9.00- încă nimic 🙂
9.05- fac scandal la Recepție și cer reprogramare… abia peste 2 săptămâni, sau la alt medic. Pe loc… eu nu am avut preferințe deci cum e cu BEuran, la stat?”

Cristina Anghel: Diferenta este la Sf. Constantin.
Am avut si eu 1 bucata experienta de genul- dupa ce am venit cu 30 min inainte si am stat si la coada ca un animal ranit, in picioare, in sfarsit dupa ce am achitat 180 lei, am reluat coada la usa dr, apoi dr m-a luat la rost ca deja depasisem ora programata.

La Sf Constantin nu exista asa ceva.
La a doua programare, revenit cu analize, am achitat 180 lei pt 5 minute de vazut analize.
La sp Sf Constantin se bifeaza ,,discuții” si nu se plateste.

Alexandru Bradescu-Popa: Hehe, spitalul de Pediatrie -medlife bucuresti, Ianuarie, viroze, gripe, ce mai, full option. In urgentă ambulatorie, 2 doctori. Rezultat? Ajuns la 16:45 am plecat la 21:10. Și happy me, n-am prins schimbarea de tura de la 21 😉. Nu mai vorbim de plata. In rest, u know, o sa ma duc la oftalmolog in alta parte.
Deci…

Previous Story

Brașov. Catalin Anton: „Miroase de mori în Bartolomeu!” Mihai Nanu: „Nu știu cum e la Ploiești sau Copșa Mică, dar astea sunt datele de la senzorul din Bartolomeu. PM10 171, limita admisă fiind 50, deci depășire de peste trei ori limita normală. Despre valorile astea intre 150 și 200 aflăm următoarele”:

Next Story

Brașov-Sânpetru. Marian Arhire: „O să plângem în trafic. Așa arată viitorul. Strada Narciselor, nu reprezintă o soluție reală pentru locuitorii din Sânpetru. Noile construcții vor genera trafic și mai mult, iar participanții la trafic vor fi nevoiți să tranziteze giratoriul Nord, pentru a intra pe centură. Zonele marcate cu roșu pe hartă reprezintă…”