Brașov. Polițistul Daniel Zontea: „Nu asta i-a fost intenția, dar tânărul conducător auto ar fi putut impresiona frumos pe cele trei prietene aflate pe bancheta din spate cu o parcare aproape perfectă. Bine, l-a încurcat puțin stâlpul cel încăpățânat și lipsit de reflexe care …”

Last Updated on ianuarie 23, 2020 Polițistul Daniel Zontea din Brașov prezintă cazul unui șofer care a vrut să impresioneze trei fete aflate pe bancheta din spate dar a ajuns cu mașina în stâlp.

Daniel Zontea: „Nu asta i-a fost intenția, dar tânărul conducător auto ar fi putut impresiona frumos pe cele trei prietene aflate pe bancheta din spate cu o parcare aproape perfectă.

Brașov. Polițistul Daniel Zontea: „Nu asta i-a fost intenția, dar tânărul conducător auto ar fi putut impresiona frumos pe cele trei prietene aflate pe bancheta din spate cu o parcare aproape perfectă. Bine, l-a încurcat puțin stâlpul cel încăpățânat și lipsit de reflexe care ...” 1

Bine, l-a încurcat puțin stâlpul cel încăpățânat și lipsit de reflexe care, deși a “văzut” autovehiculul apropiindu-se hotărât, a refuzat să se clintească mai spre dreapta.

Dragă conducătorule auto,
Ți-aș spune că, pentru a-ți impresiona prietenele cu veleitățile tale în ale șofatului, ar trebui să mai tragi o dublă. Bineînțeles, îți va trebui o altă mașină.
La audieri, niciuna dintre prietenele tale nu a văzut faza. Erau mult prea preocupate pe Instagram.

Reține:
Pedala de accelerație călcată până-n podea nu mai este astăzi o tehnică eficientă de agățat”.

Previous Story

Brașov. Dispărută. Fată de 16 ani nu a mai revenit acasă. Ai văzut-o?

Next Story

Scandal pe banii Aeroportului Brașov. Tu ce alegi? Bani pentru Aeroport (PNL) sau mărire de salarii pentru bugetari (PSD)?