Brașov. Dispărută. Fată de 16 ani nu a mai revenit acasă. Ai văzut-o?

Last Updated on ianuarie 23, 2020 Polițiștii cer ajutorul pentru găsirea unei fete de 16 ani care a dispărut ieri.

Polițiștii au fost sesizați la data de 22 ianuarie 2020, de către tatăl tinerei, care a declarat faptul că, fiica sa a plecat de la domiciliu la data de 22 ianuarie 2020, în jurul orei 20:00, și nu a mai revenit, anunță brasovtv.com.

Brașov. Dispărută. Fată de 16 ani nu a mai revenit acasă. Ai văzut-o? 1

Semnalmente: înălțime: aproximativ 1.60 m, greutate: 50 kg, constituție: slabă, păr negru, ochi căprui, semne particulare: tatuaj în formă de inimă pe antebrațul mâinii stângi.

La momentul plecării, fata purta o geacă de culoare gri, bluză de culoare albă, pantaloni lungi tip colanți de culoare bleumarin și ghete de culoare neagră.

Tânăra are asupra sa telefonul mobil.

Persoanele care pot furniza informații cu privire la tânăra în cauză, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112, se precizează într-un comunicat de presă al I.P.J. Brașov.

Previous Story

Radu Hossu: „Avem aproape gata … Paris – Arad – Sibiu. Ar mai fi 140 de km până la Brașov. De ce nimeni nu discută de faptul că Tg. Mureș – Iași trece prin aproape 150 km de munte (zona Cheile Bicazului), comparativ cu 20-30 km de munte (zona Cheile Oituzului)? În România nu s-a făcut 1 km de autostradă în 30 de ani în zonă de munte, dar noi ne așteptăm să facem 150 km repede? De ce nu încercăm să deservim Moldova într-un timp cât mai scurt?  Dezechilibrele economice …”

Next Story

Brașov. Polițistul Daniel Zontea: „Nu asta i-a fost intenția, dar tânărul conducător auto ar fi putut impresiona frumos pe cele trei prietene aflate pe bancheta din spate cu o parcare aproape perfectă. Bine, l-a încurcat puțin stâlpul cel încăpățânat și lipsit de reflexe care …”