Scandal pe banii Aeroportului Brașov. Tu ce alegi? Bani pentru Aeroport (PNL) sau mărire de salarii pentru bugetari (PSD)?

(Last Updated On: January 23, 2020)

Scandal de toată frumusețea la Consiliul Județean. Adrian Veștea ( PNL) a anunțat că excedentul bugetar de anul trecut trebuie folosit pentru investiții, printre care și Aeroportul. Cei de la PSD spun că banii în plus trebuie dați angajaților, printr-o mărire de salariu. Tu ce alegi, bani pentru Aeroport sau mărire de salariu pentru bugetari?

Scandal pe salariile angajaților din aparatul propriu al administrației județene, pe care conducerea instituției le vrea plafonate, cu mici excepții, la nivelul lunii decembrie 2019, pentru a nu afecta bugetul de investiții, în primul rând capitolul Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav, după cum spune președintele CJ, Adrian Veștea, anunță mytex.ro.

Scandal pe banii Aeroportului Brașov. Tu ce alegi? Bani pentru Aeroport (PNL) sau mărire de salarii pentru bugetari (PSD)? 1

Potrivit newsbv.ro, Adrian Iatan, lider de grup al consilierilor județeni PSD, spune că nu există nicio scuză pentru blocarea majorărilor salariale, în contextul în care bani sunt, excedentul bugetar al Consiliului Județen Brașov fiind de circa 40 de milioane de euro anul trecut.

Vezi aici video:

Vezi aici video:

Revenim cu detalii!