Brașov. Parcări supraetajate în Avantgarden? Mihai Nanu: „Am depus pe site-ul Primăriei Brașov un proiect de Bugetare Participativă ce cuprinde un sistem de parcări supraetajate pentru cartierul Avantgarden Bartolomeu, care se pretează și pentru celelalte cartiere noi cu deficit de locuri de parcare. Am mers pe …”

Last Updated on ianuarie 4, 2020 Primăria îi invită pe brașoveni să propună proiecte utile comunității în cadrul Bugetare Participativă, proiecte ce pot primi finanțare de maxi 100,000 de euro. Pentru cartierul Avantgarden este propus un sistem de parcări supraetajate.

Bugetare Participativă:
PASUL 1: 23 DECEMBRIE – 16 FEBRUARIE
Depune, on-line, un proiect până la data de 16 februarie.
PASUL 2: 17 FEBRUARIE – 15 MARTIE
Analiza și evaluare proiecte depuse

PASUL 3: 16 MARTIE – 15 APRILIE
Proiectele depuse sunt supuse votului cetățenilor
PASUL 4: 23 APRILIE
Anunțarea proiectelor câștigătoare
PASUL 5: ÎNCEPÂND CU 24 APRILIE
Implementarea proiectelor

Mihai Nanu: „Am depus pe site-ul Primăriei Brașov un proiect de Bugetare Participativă ce cuprinde un sistem de parcări supraetajate pentru cartierul Avantgarden Bartolomeu, care se pretează și pentru celelalte cartiere noi cu deficit de locuri de parcare.

Am mers pe bugetul maxim de 100.000 euro, sper să ne încadrăm dacă reușim să obținem și un teren aferent. Pe Alibaba sistemul costă 60.000 dolari, după cum se poate vedea în linkul afișat. Se găsesc și în țară sisteme identice autorizate ISCIR.
Brașov. Parcări supraetajate în Avantgarden? Mihai Nanu: „Am depus pe site-ul Primăriei Brașov un proiect de Bugetare Participativă ce cuprinde un sistem de parcări supraetajate pentru cartierul Avantgarden Bartolomeu, care se pretează și pentru celelalte cartiere noi cu deficit de locuri de parcare. Am mers pe ...” 1

Propunerea mea a primit nr. de înregistrare #64”.

Previous Story

Brașov. Anca: „Plecat din București cu mașina, in 9h15’!!!!! Un drum de 180km parcurs in 9h15’!!!!!!!! Cu un copil de 2 ani si unul mai mare, pregătiți pentru o deplasare de max 5h cu mașina, am trecut prin toate, toate stările, toate furiile, deznădejdile si toate frustrările acumulate in 30ani!!!”

Next Story

Liviu: „În gara din Brașov, o mizerie de nedescris si copii ai străzii care se băteau in fata gardianului nepăsător. Mi s-a părut ca am aterizat in altă țară…”