Liviu: „În gara din Brașov, o mizerie de nedescris si copii ai străzii care se băteau in fata gardianului nepăsător. Mi s-a părut ca am aterizat in altă țară…”

Last Updated on ianuarie 4, 2020 Zeci de mii de turiști au venit în perioada sărbătorilor la Brașov. Mulți au rămas dezamăgiți de mizeria din Gară.

Pe Facebook, Liviu Dan a scris: „CFR-ul nu se dezminte.
Ieri am calatorit de la Cluj Napoca la Brasov, intr-un tren cu vagoane comune, unde distanta dintre scaune era de vreo 30 cm si 2 calatori fata in fata, nu-si puteau tine picioarele, decat daca-si luau genunchii in gura.

Liviu: „În gara din Brașov, o mizerie de nedescris si copii ai străzii care se băteau in fata gardianului nepăsător. Mi s-a părut ca am aterizat in altă țară...” 1

In calorifere se baga aer rece, desi afara erau minus cateva grade. Nasul a zis ca sunt …25 de grade. Era sa-l iau de urechi sa-l pun cu capul pe calorifer, sa simta si el “ventilatorul”, dar niste tineri care nu aveau bilet, dar dadusera spaga inclusiv la supracontrol, au zis ca nu e el de vina.

Apoi era sa intervina o bataie intre acei tineri si alti calatori care tipau ca le e frig. Viteza fabuloasa a fost in medie de vreo…50 km…Mocanita merge mai bine…In gara din Brașov, o mizerie de nedescris si copii ai străzii care se băteau in fata gardianului nepăsător. Mi s-a părut ca am aterizat in altă țară…”

Cristian Macedonschi: „Poiana Brasov isi asteapta fanii in acest weekend la ski!
Hotelurile din Brasov si Poiana va asteapta!

Recomandarea mea e sa urcati cu masina doar pana in parcarea mica si de acolo cu transportul public pana la partie iar cu cat urcati mai devreme prindeti cozi mai mici la cabine si gondole!”

Previous Story

Brașov. Parcări supraetajate în Avantgarden? Mihai Nanu: „Am depus pe site-ul Primăriei Brașov un proiect de Bugetare Participativă ce cuprinde un sistem de parcări supraetajate pentru cartierul Avantgarden Bartolomeu, care se pretează și pentru celelalte cartiere noi cu deficit de locuri de parcare. Am mers pe …”

Next Story

Accident Brașov. Un autocar în care se aflau 55 de persoane a lovit două mașini în sensul giratoriu