Brașov. Anca: „Plecat din București cu mașina, in 9h15’!!!!! Un drum de 180km parcurs in 9h15’!!!!!!!! Cu un copil de 2 ani si unul mai mare, pregătiți pentru o deplasare de max 5h cu mașina, am trecut prin toate, toate stările, toate furiile, deznădejdile si toate frustrările acumulate in 30ani!!!”

Last Updated on ianuarie 4, 2020 Tot mai mulți turiști povestesc ce pățesc ca să ajungă în Poiana Brașov.

9 ore de la Otopeni la Braşov şi 43 de kilometri de coloană continua de maşini. Este recordul de aglomeraţie stabilit pe DN1, joi, anunță Stirile Pro Tv.

Pe Facebook, Miruna Antonescu a scris: „8 ORE Poiana Brasov – Bucuresti. Iulia, cred ca suntem pregatiti sa venim din nou in Noua Zeelanda, e doar un pic mai lung drumul🤦‍♀️”

Brașov. Anca: „Plecat din București cu mașina, in 9h15’!!!!! Un drum de 180km parcurs in 9h15’!!!!!!!! Cu un copil de 2 ani si unul mai mare, pregătiți pentru o deplasare de max 5h cu mașina, am trecut prin toate, toate stările, toate furiile, deznădejdile si toate frustrările acumulate in 30ani!!!” 1

Anca Gheorghe: „Avem o tara! Si multe atentate la siguranta ei. Ieri am plecat spre munte, Imi place sa schiez, am ajuns in Poiana Brașov, plecat din București cu mașina, in 9h15’!!!!! Un drum de 180km parcurs in 9h15’!!!!!!!! O medie de 18km/h. Asta este un Atentat la siguranța națională, uciderea populatiei cu buna stiinta!

Cu un copil de 2 ani si unul mai mare, pregătiți pentru o deplasare de max 5h cu mașina, am trecut prin toate, toate stările, toate furiile, deznădejdile si toate frustrările acumulate in 30ani!!!

#lipsa spitalelor, actual medical corect-atentat la siguranta nationala,
#lipsa unei strategii pt educatie-atentat la siguranta nationala,

#lipsa drumurilor!!!!! -atentat la siguranta nationala,
#lipsa colectarii taxelor in Mod intelligent si folosirea banilor pt dezvoltarea unei tari moderne-atentat la siguranta nationala,

#lipsa talentelor, a profesionistilor in pozitii de management, lipsa de viziune- atentat la siguranta nationala!!!
#Firea isi anunta candidatura-cea mai mare lipsa de bun simt, un atentat continuu la siguranta Bucureştiului!!!!
In fapt, traim intr-o totala nesiguranta.
#Ce e de facut?”

Previous Story

(Video) Aeroportul Brașov. George Buhnici: „Am vrut să aflu ce se află în spatele construcției acestui aeroport. Cum vine ideea, cum se cristalizează, dar și ce constrângeri au dus în cele din urmă la conceptul final. Am vizitat un …”

Next Story

Brașov. Parcări supraetajate în Avantgarden? Mihai Nanu: „Am depus pe site-ul Primăriei Brașov un proiect de Bugetare Participativă ce cuprinde un sistem de parcări supraetajate pentru cartierul Avantgarden Bartolomeu, care se pretează și pentru celelalte cartiere noi cu deficit de locuri de parcare. Am mers pe …”