(Video) Aeroportul Brașov. George Buhnici: „Am vrut să aflu ce se află în spatele construcției acestui aeroport. Cum vine ideea, cum se cristalizează, dar și ce constrângeri au dus în cele din urmă la conceptul final. Am vizitat un …”

Last Updated on ianuarie 5, 2020 Brașovul se chinuie de aproape 20 de ani să construiască un aeroport. George Buhnici a aflat câteva detalii despre stadiul lucrărilor.

Proiectul Aeroportul Braşov va beneficia şi în 2020 de finanţare de la bugetul de stat, anunţul fiind făcut de ministrul Finanţelor, Florin Cîţu. El a precizat că în anul 2020, pentru investiţii a fost alocat un procent de 4,5% din PIB, respectiv.

(Video) Aeroportul Brașov. George Buhnici: „Am vrut să aflu ce se află în spatele construcției acestui aeroport. Cum vine ideea, cum se cristalizează, dar și ce constrângeri au dus în cele din urmă la conceptul final. Am vizitat un ...” 1

Acesta a mai spus că este important să înceapă lucrările la autostrada Sibiu-Piteşti, dar şi etapa de elaborare a documentaţiilor pentru spitalele regionale. „Am alocat bani şi pentru aeroportul de la Braşov. Sunt 50 de milioane alocaţi”, a mai spus Cîţu, potrivit bzb.ro.

 

George Buhnici: „Am vrut să aflu ce se află în spatele construcției acestui aeroport. Cum vine ideea, cum se cristalizează, dar și ce constrângeri au dus în cele din urmă la conceptul final. Am vizitat un loc foarte special, biroul de arhitectură Dorin Ștefan (D.S.B.A.). Directorul de design, Adrian Arendt mi-a povestit fiecare pas al conceptului de arhitectură”.

Vezi aici video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

„Daca tot nu faceți autostrada București-Brașov, măcar instalați pe actualul DN1 toalete ecologice din 2 km in 2 km. De la TImișul de jos pana la pana la intrare in Predeal 8 ore si pana la Ploiești 10 ore!???. Vi se pare normal???!!!!”

Next Story

Brașov. Anca: „Plecat din București cu mașina, in 9h15’!!!!! Un drum de 180km parcurs in 9h15’!!!!!!!! Cu un copil de 2 ani si unul mai mare, pregătiți pentru o deplasare de max 5h cu mașina, am trecut prin toate, toate stările, toate furiile, deznădejdile si toate frustrările acumulate in 30ani!!!”