„Daca tot nu faceți autostrada București-Brașov, măcar instalați pe actualul DN1 toalete ecologice din 2 km in 2 km. De la TImișul de jos pana la pana la intrare in Predeal 8 ore si pana la Ploiești 10 ore!???. Vi se pare normal???!!!!”

Last Updated on ianuarie 4, 2020 Aglomerația de pe DN1 naște tot felul de probleme. De exemplu mersul la toaletă. Nu prea ai unde, doar prin pădure, pe lângă urși.

Icdvv Juridic: „Daca tot nu faceți autostrada București-Brașov, măcar instalați pe actualul DN1 toalete ecologice din 2 km in 2 km.
De la TImișul de jos pana la pana la intrare in Predeal 8 ore si pana la Ploiești 10 ore!???. Vi se pare normal???!!!!”

„Daca tot nu faceți autostrada București-Brașov, măcar instalați pe actualul DN1 toalete ecologice din 2 km in 2 km. De la TImișul de jos pana la pana la intrare in Predeal 8 ore si pana la Ploiești 10 ore!???. Vi se pare normal???!!!!” 1

Cristina Enache: „România 2020. Stau în trafic de peste 2 h pe drumul de la Brașov spre Bușteni și am urgentă nevoie la o toaletă. (Genul de urgență care nu se poate rezolva pe marginea drumului.)

Se merg câțiva metri pe sfert de oră. E incredibil. Mă hotărăsc să ies din mașină și alerg spre prima pensiune pe care o văd în speranța de a-mi rezolva problema care începe să mă apese grav. Altă soluție nu am. Intru și nu văd pe nimeni la recepție, întreb dacă e cineva. Observ toaleta de femei pe stanga și hotărăsc să intru, nemaiputând evita momentul.

Ies și dau de o femeie care mă întreabă dacă sunt cazată la ei. Răspund că nu și îmi cer scuze, explicând traficul și urgența mea, și că îmi pare sincer rău dar am vrut sa cer permisiune, însă chiar nu am avut cui, intrarea fiind goală. Se răstește la mine că ei nu sunt “veceu public” și de

nicăieri apare un domn masiv care începe să țipe la mine și soțul meu care mă aștepta la intrare. Bulversată, și cu ochii în pământ, îmi cer din nou scuze și explic motivul pentru care mi-am permis să intru la toaleta pensiunii.

Începe să țipe și mai tare să ieșim naibii din casa lui, moment în care s-a apropiat și am crezut că ne vom lua pumni, scoțându-ne cu forța din incintă. Pensiunea Toledo Predeal, pentru cineva care activează în domeniul turismului, astfel de reacții în fața unui om care avea nevoie să folosească o toaletă urgent sunt ceva de domeniul incredibilului.

Încă sunt șocată. Scriu asta și mai sunt o oră jumate până acasă și mi-e silă. Rușine să vă fie. Ne-am pierdut omenia de tot. Asta e țara normală a președintelui nostru. Sictir”.

Cristianoffice Cristian: „DN1.
Sa faci din BRASOV pana in BUCURESTI, 7 ore jumatate, asta inseamna sa fii ” in vacanta” !!
Si weekendul continua”.

Previous Story

Foto Brașov. A venit cu elicopterul? Ioana: „Pe cine avem noi la plimbărică prin centrul Brașovului….dna. Viorica Dăncilă si la câțiva metri Micutu si Bro …. bunaaaa combinatiaaa

Next Story

(Video) Aeroportul Brașov. George Buhnici: „Am vrut să aflu ce se află în spatele construcției acestui aeroport. Cum vine ideea, cum se cristalizează, dar și ce constrângeri au dus în cele din urmă la conceptul final. Am vizitat un …”