Brașov. FELICITĂRI! Tânăra de la Pompieri care i-a salvat viața unui bătrân înjunghiat pe Griviței a primit ” Emblema de onoare a Ministerului Afacerilor Interne “

Last Updated on ianuarie 14, 2020 O tânără de la Detașamentului 1 de pompieri Brașov, aflată în timpul liber, i-a salvat viața unui bătrân înjunghiat pe Griviței. Aceasta a primit ” Emblema de onoare a Ministerului Afacerilor Interne “.

ISU Brasov: „La 1 Decembrie 2019, plutonierului major Iancu Laura, din cadrul Detașamentului 1 de pompieri Brașov, i-a fost acordată ” Emblema de onoare a Ministerului Afacerilor Interne “.

Brașov. FELICITĂRI! Tânăra de la Pompieri care i-a salvat viața unui bătrân înjunghiat pe Griviței a primit " Emblema de onoare a Ministerului Afacerilor Interne " 1 Brașov. FELICITĂRI! Tânăra de la Pompieri care i-a salvat viața unui bătrân înjunghiat pe Griviței a primit " Emblema de onoare a Ministerului Afacerilor Interne " 2 Brașov. FELICITĂRI! Tânăra de la Pompieri care i-a salvat viața unui bătrân înjunghiat pe Griviței a primit " Emblema de onoare a Ministerului Afacerilor Interne " 3

Vă reamintim că aflându-se în timpul liber, Laura a fost omul potrivit la locul potrivit și a intervenit prompt, salvând viața unei persoane care a fost înjunghiată.

Felicitări, Laura !”

În iulie, 2019, un bătrân de 82 de ani a fost înjughiat de mai multe ori, pe strada Griviței din Brașov. Viața bătrânului a fost salvată de Papuc Laura – subofiţer operativ în cadrul Detaşamentului 1 Braşov care se afla în timpul liber și a intervenit pentru a-i acorda primul ajutor.

ISU Brasov: „Laura este eroina zilei !!! Aflată în timpul liber, plutonier Papuc Laura – subofiţer operativ în cadrul Detaşamentului 1 Braşov, a intervenit pentru acordarea primului ajutor medical unui batrân de 82 de ani.

Brașov. FELICITĂRI! Tânăra de la Pompieri care i-a salvat viața unui bătrân înjunghiat pe Griviței a primit " Emblema de onoare a Ministerului Afacerilor Interne " 4

Intervenţia ei a fost determinantă în creşterea şanselor de supravieţuire având în vedere că acesta era în stare gravă.

Colega noastră i-a acordat primul ajutor, a sprijinit echipajele sosite la faţa locului, a vorbit în permanenţă cu victima, a aflat de ce alte afecţiuni suferă, date foarte importante ce mai apoi sunt folosite de medici.

Felicitări Laura ! Ne mândrim cu tine !!!”

Previous Story

Gheorghe Ialomitianu: „Din vina administrației orașului nostru, Brașovul nu va găzdui Jocurile Olimpice ale Tineretului din 2024…Nedezvoltarea domeniului schiabil existent in Poiana Brasov si lipsa Aeroportului au fost argumente majore…”

Next Story

Brașov. Alexandru: „Fac apel la șoferii RAT Brașov să nu mai forțeze semaforul și să nu mai treacă pe culoare roșie a semaforului ! In ultima perioadă am vazut multe cazuri de acest gen. Este un …”