Brașov. FELICITĂRI! Tânăra de la Pompieri care i-a salvat viața unui bătrân înjunghiat pe Griviței a primit ” Emblema de onoare a Ministerului Afacerilor Interne “

(Last Updated On: January 14, 2020)

O tânără de la Detașamentului 1 de pompieri Brașov, aflată în timpul liber, i-a salvat viața unui bătrân înjunghiat pe Griviței. Aceasta a primit ” Emblema de onoare a Ministerului Afacerilor Interne “.

ISU Brasov: „La 1 Decembrie 2019, plutonierului major Iancu Laura, din cadrul Detașamentului 1 de pompieri Brașov, i-a fost acordată ” Emblema de onoare a Ministerului Afacerilor Interne “.

Brașov. FELICITĂRI! Tânăra de la Pompieri care i-a salvat viața unui bătrân înjunghiat pe Griviței a primit " Emblema de onoare a Ministerului Afacerilor Interne " 1 Brașov. FELICITĂRI! Tânăra de la Pompieri care i-a salvat viața unui bătrân înjunghiat pe Griviței a primit " Emblema de onoare a Ministerului Afacerilor Interne " 2 Brașov. FELICITĂRI! Tânăra de la Pompieri care i-a salvat viața unui bătrân înjunghiat pe Griviței a primit " Emblema de onoare a Ministerului Afacerilor Interne " 3

Vă reamintim că aflându-se în timpul liber, Laura a fost omul potrivit la locul potrivit și a intervenit prompt, salvând viața unei persoane care a fost înjunghiată.

Felicitări, Laura !”

În iulie, 2019, un bătrân de 82 de ani a fost înjughiat de mai multe ori, pe strada Griviței din Brașov. Viața bătrânului a fost salvată de Papuc Laura – subofiţer operativ în cadrul Detaşamentului 1 Braşov care se afla în timpul liber și a intervenit pentru a-i acorda primul ajutor.

ISU Brasov: „Laura este eroina zilei !!! Aflată în timpul liber, plutonier Papuc Laura – subofiţer operativ în cadrul Detaşamentului 1 Braşov, a intervenit pentru acordarea primului ajutor medical unui batrân de 82 de ani.

Brașov. FELICITĂRI! Tânăra de la Pompieri care i-a salvat viața unui bătrân înjunghiat pe Griviței a primit " Emblema de onoare a Ministerului Afacerilor Interne " 4

Intervenţia ei a fost determinantă în creşterea şanselor de supravieţuire având în vedere că acesta era în stare gravă.

Colega noastră i-a acordat primul ajutor, a sprijinit echipajele sosite la faţa locului, a vorbit în permanenţă cu victima, a aflat de ce alte afecţiuni suferă, date foarte importante ce mai apoi sunt folosite de medici.

Felicitări Laura ! Ne mândrim cu tine !!!”