Brașov. Alexandru: „Fac apel la șoferii RAT Brașov să nu mai forțeze semaforul și să nu mai treacă pe culoare roșie a semaforului ! In ultima perioadă am vazut multe cazuri de acest gen. Este un …”

(Last Updated On: January 15, 2020)

Un șofer are o rugăminte către colegii de pe autobuzele RATBV: să nu mai treacă pe culoarea roșie a semaforului. O fi complicat?

Pe grupul de Facebook INFORMATII RUTIERE BRASOV, Ilie Alexandru a scris: „Fac apel la șoferii RAT Brașov să nu mai forțeze semaforul și să nu mai treacă pe culoare roșie a semaforului ! In ultima perioadă am vazut multe cazuri de acest gen. Este un mijloc de transport public și ceea ce faceți este nescuzabil. Vă jucați cu viețile noastre !”
Brașov. Alexandru: „Fac apel la șoferii RAT Brașov să nu mai forțeze semaforul și să nu mai treacă pe culoare roșie a semaforului ! In ultima perioadă am vazut multe cazuri de acest gen. Este un ...” 1

Gabytzu C.: Da nu e ok ce a făcut .. dar îți dai seama ca la 40-45 km/h sa frâneze brusc .. la cum se țin călătorii ii zbura prin parbriz
Ilie Alexandru: semaforul si cronometrul se vad de mai bine de 150m din statia din care a plecat. Nu este scuzabil.

Antonio C.: Asta-i parfum. De poveste e cum intra in giratoriul de la Casa Armatei.