Brașov. Dragi turiști, nu vă mai rupeți picioarele pe pârtiile din Poiană sau prin munți. Salvamont: „În 24 de ore, 12 apeluri de ajutor pentru Salvamont Municipiul Brașov, 10 apeluri pentru Salvamont Predeal, 3 apeluri pentru Salvamont Bran”

Last Updated on ianuarie 11, 2020 Salvamont a prezentat situația intervențiilor de urgență din ultimele 24 de ore. 12 apeluri din Brașov, 10 din Predeal, 3 din Bran.

Salvamont Romania – Dispeceratul National Salvamont: „O noua zi plina de evenimente pentru salvamontiștii din întreaga țară, confruntați cu un număr extraordinar de mare de evenimente, multe dintre ele soldate cu accidentări deosebit de grave. În ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Național Salvamont, direct sau prin Sistemul Național de Urgenta SNAU 112, s-au primit 79 apeluri prin care se solicita intervenția de urgență a echipelor Salvamont, astfel:

Brașov. Dragi turiști, nu vă mai rupeți picioarele pe pârtiile din Poiană sau prin munți. Salvamont: „În 24 de ore, 12 apeluri de ajutor pentru Salvamont Municipiul Brașov, 10 apeluri pentru Salvamont Predeal, 3 apeluri pentru Salvamont Bran” 1

☎ 12 apeluri pentru Salvamont Municipiul Brasov,
☎ 10 apeluri pentru Salvamont Predeal,
☎ 10 apeluri pentru Salvamont Alba,
☎ 8 apeluri pentru Salvamont Lupeni,

☎ 7 apeluri pentru Salvamont Sinaia,
☎ 7 apeluri pentru Salvamont Sibiu,
☎ 3 apeluri pentru Salvamont Cluj,
☎ 3 apeluri pentru Salvamont Bran,

☎ 3 apeluri pentru Salvamont Azuga,
☎ 3 apeluri pentru Salvamont Vatra Dornei,
☎ 2 apeluri pentru Salvamont Harghita,
☎ 2 apeluri pentru Salvamont Busteni-Prahova,
☎ 1 apel pentru Salvamont Gorj,

☎ 2 apeluri pentru Salvamont Maramures
☎ 1 apel pentru Salvamont Covasna,
☎ 1 apel pentru Salvamont Neamt,
☎ 1 apel pentru Salvamont Argeș,

☎ 1 apel pentru Salvamont Muntele Mic,
☎ 2 apeluri pentru Judetul Gorj.

S-au mai primit 48 apeluri prin care se solicitau sfaturi și informații despre domeniile schiabile și diferite zone montane.
In aceste zile de weekendul și de final al vacantei școlare formațiile Salvamont vor asigura efective sporite în zonele în care se înregistrează afluenta turistica mare, pe domeniile de practicare a sporturilor de iarna, în bazele, posturile și cabinetele medicale Salvamont, astfel încât sa se asigure cu promptitudine și la cel mai înalt nivel, asistența Salvamont.

Peste 400 de salvamontisti se afla zilnic la datorie în zonele montane.
Salvamont Romania va îndeamnă la atenție și responsabilitate în derularea activităților montane și va invita sa le fiți alături în campania de reducere a evenimentelor montane.

Vă dorim o zi frumoasă și liniștită pe pârtiile de schi și pe traseele turistice montane!”

Previous Story

Poluare Brașov. Micu Bogdan: „Eu am insistat ca George Scripcaru sa aibă un senzor unde sa vadă zilnic poluarea din Brașov. Chiar de la geamu biroului. Pe senzorul care are un ecran si măsoară live arata 120-140 PMurile de 1, 2.5 si 10. Si alerta era Severe Pollution. All people will be affected. In hârtia de pe biroul lui de la APM scria ca …”

Next Story

Poluare Brașov. Monica: „La Brașov nu pot să respir fără tratament…Jumătate din an îl petrec în Londra, jumătate în Brașov. Și simt diferența! De ce mă interesează? Pentru că Brașov pentru mine încă e acasă. Pentru că toată lumea de acasă, fără excepție, mi se plânge de …”