Poluare Brașov. Monica: „La Brașov nu pot să respir fără tratament…Jumătate din an îl petrec în Londra, jumătate în Brașov. Și simt diferența! De ce mă interesează? Pentru că Brașov pentru mine încă e acasă. Pentru că toată lumea de acasă, fără excepție, mi se plânge de …”

Last Updated on ianuarie 12, 2020 Poluarea din Brașov afectează sănătatea turiștilor și brașovenilor. Microparticulele PM2,5 și PM 10, care se găsesc din belșug, produc boli respiratorii, boli cardiace și cancer.

Pe grupul de Facebook Stop poluării din Brașov! Vrem aer curat!, Monica Juncu a scris: „Ce să mai zic? Că degradarea continuă și e incredibil unde s-a ajuns!🥺 Oameni buni, sănătatea este foarte importantă.
Și dacă noi nu ne gândim la ea, corupții niciodată.
Poluare Brașov. Monica: „La Brașov nu pot să respir fără tratament...Jumătate din an îl petrec în Londra, jumătate în Brașov. Și simt diferența! De ce mă interesează? Pentru că Brașov pentru mine încă e acasă. Pentru că toată lumea de acasă, fără excepție, mi se plânge de ...” 1

Jumătate din an îl petrec în Londra, jumătate în Brașov. Și simt diferența! Căci la Brașov nu pot să respir fără tratament (Ventolin, Loratidină și Sinupret), și culmea, unii nu mă cred, iar în Londra nici nu am nevoie de el.
Ba mai mult, eu m-am mutat când nu erau așa de grave problemele cu aerul.

De ce mă interesează acest subiect, deși sunt “plecată”?

Poluare Brașov. Monica: „La Brașov nu pot să respir fără tratament...Jumătate din an îl petrec în Londra, jumătate în Brașov. Și simt diferența! De ce mă interesează? Pentru că Brașov pentru mine încă e acasă. Pentru că toată lumea de acasă, fără excepție, mi se plânge de ...” 2

Pentru că sunt plecată, nu moartă.
Pentru că Brașov pentru mine încă e acasă.
Pentru că toată lumea de acasă, fără excepție, mi se plânge de aerul brașovean.
Pentru că… și lista-i lungă.
Dar, cel mai important, pentru că îmi pasă și știu că se poate mai bine!
Trebuie doar să vrem!

Previous Story

Brașov. Dragi turiști, nu vă mai rupeți picioarele pe pârtiile din Poiană sau prin munți. Salvamont: „În 24 de ore, 12 apeluri de ajutor pentru Salvamont Municipiul Brașov, 10 apeluri pentru Salvamont Predeal, 3 apeluri pentru Salvamont Bran”

Next Story

Brașov. Votezi? Mihai Nanu: „Teatru de Cartier, un proiect de Bugetare Participativă. Spectacole desfășurate în spatii mai puțin convenționale (parcul din cartierul Avantgarden3, parcul Tractorul, Trandafirilor, licee, etc). Ineditul acestor spectacole nu este doar locaţia, ci şi …”