Brașov. Votezi? Mihai Nanu: „Teatru de Cartier, un proiect de Bugetare Participativă. Spectacole desfășurate în spatii mai puțin convenționale (parcul din cartierul Avantgarden3, parcul Tractorul, Trandafirilor, licee, etc). Ineditul acestor spectacole nu este doar locaţia, ci şi …”

Last Updated on ianuarie 12, 2020 Brașovenii sunt invitați să depună proiecte în cadrul Bugetare Participativă, până în 16 februarie. Proiectele selectate de primărie pot primi chiar și 100,000 de euro finanțare. Între 16 martie-15 aprilie proiectele vor fi votate de brașoveni

Un astfel de proiect este propus de Mihai Nanu:
„TEATRU DE CARTIER.
Teatrul din cartier este un proiect care aduce teatrul mai aproape de oameni şi revitalizează comunităţile din cartierele brașovene, prin spectacolele desfăşurate în spaţii mai puţin convenţionale (parcul din cartierul Avantgarden3, parcul Tractorul, Trandafirilor, licee, etc).

Brașov. Votezi? Mihai Nanu: „Teatru de Cartier, un proiect de Bugetare Participativă. Spectacole desfășurate în spatii mai puțin convenționale (parcul din cartierul Avantgarden3, parcul Tractorul, Trandafirilor, licee, etc). Ineditul acestor spectacole nu este doar locaţia, ci şi ...” 1

Ineditul acestor spectacole nu este doar locaţia, ci şi specificul lor – se creează un context de dialog social prin puternicul resort comunitar pe care acestea îl au. Se pot organiza alternativ spectacole de teatru cu trupe consacrate, cât și cu cele organizate ad-hoc din liceele brasovene, dar și teatru de păpuși pentru cei mici.

PERSOANE CĂRORA LI SE ADRESEAZĂ PROIECTUL: toți locuitorii din cartierele Bartolomeu și Avantgarden, Tractorul, Racadau, etc.
DESFĂȘURAREA PROIECTULUI: lunile de vară cu vreme favorabilă.

BUGET: 30.000-50.000 euro in funcție de câte locații sunt disponibile”.

 

Bugetare Participativă:
PASUL 1: 23 DECEMBRIE – 16 FEBRUARIE
Depune, on-line, un proiect până la data de 16 februarie.
PASUL 2: 17 FEBRUARIE – 15 MARTIE
Analiza și evaluare proiecte depuse

PASUL 3: 16 MARTIE – 15 APRILIE
Proiectele depuse sunt supuse votului cetățenilor
PASUL 4: 23 APRILIE
Anunțarea proiectelor câștigătoare
PASUL 5: ÎNCEPÂND CU 24 APRILIE
Implementarea proiectelor

Previous Story

Poluare Brașov. Monica: „La Brașov nu pot să respir fără tratament…Jumătate din an îl petrec în Londra, jumătate în Brașov. Și simt diferența! De ce mă interesează? Pentru că Brașov pentru mine încă e acasă. Pentru că toată lumea de acasă, fără excepție, mi se plânge de …”

Next Story

Video Brașov. „Fântână arteziană” pe Mureșenilor. Apa oprită în Centru. Reacție Compania Apa