Brașov. Boroda George: „Despre cum e să fii părinte într-un oraș poluat din România…măști antipoluare pentru toată familia, un purificator de aer. Da, efectele nu se mai simt așa mult dacă te protejezi din timp dar asta nu e viață, e o stare constantă de stres. Ne mirăm că ne…”

Last Updated on ianuarie 16, 2020 Există și părinți conștienți în Brașov care fac ce depinde de ei pentru a se proteja de poluarea extremă. Unii și-au cumpărat deja purificatoare de aer pentru apartament, măști antipoluare pentru exterior.

Pe grupul de Facebook Stop poluării din Brașov! Vrem aer curat!, Boroda George a scris: „Despre cum e să fii părinte într-un oraș poluat din România.
Avem ani de când luptam pentru aer curat și totuși parcă eforturile sunt în zadar. Am fost la toate protestele , am scris , m-am documentat și am prezentat în plan public soluții reale. Am arăta cu degetul inclusiv sursele care produc contaminarea.

Poluarea din Brașov, joi seara, potrivit AirVisual. Și Clujul stă mai bine
Brașov. Boroda George: „Despre cum e să fii părinte într-un oraș poluat din România...măști antipoluare pentru toată familia, un purificator de aer. Da, efectele nu se mai simt așa mult dacă te protejezi din timp dar asta nu e viață, e o stare constantă de stres. Ne mirăm că ne...” 1

Brașov. Boroda George: „Despre cum e să fii părinte într-un oraș poluat din România...măști antipoluare pentru toată familia, un purificator de aer. Da, efectele nu se mai simt așa mult dacă te protejezi din timp dar asta nu e viață, e o stare constantă de stres. Ne mirăm că ne...” 2

De la un punct încolo ne-am luat doar măsuri de precauție : măști antipoluare pentru toată familia, un purificator de aer. Da, efectele nu se mai simt așa mult dacă te protejezi din timp dar asta nu e viață, e o stare constantă de stres.

Ne mirăm că ne pleacă copii , dar noi nu suntem în stare să oferim copiilor noștri un mediu sănătos. Mă întreb ce ar face copii noștri dacă ar fi în situația noastră. Ar pleca ? S-ar lupta pentru viață ?

Mi se pare dificil să găsesc un răspuns , tot ce știu e că acum nu sunt în stare să le ofer un mediu sănătos și mă simt vinovat pentru asta”.

Previous Story

Brașov. Medic fals descoperit la Predeal. Bărbatul este programator IT

Next Story

Brașov. Robert Lazar: „Atât s-a strâns într-o săptămână. Asta respirăm și noi. Momentan, observ că pe autorități le doare-n… de poluare. Trist e că și oamenii gândesc la fel ”