Brașov. Robert Lazar: „Atât s-a strâns într-o săptămână. Asta respirăm și noi. Momentan, observ că pe autorități le doare-n… de poluare. Trist e că și oamenii gândesc la fel ”

Last Updated on ianuarie 16, 2020 Un brașovean s-a îngrozit când și-a șters pervazul, de pe strada Nicolae Bălcescu. Praf, noxe numai bune de înghițit zilnic.

Pe Facebook, Robert Lazar a scris: „Atât s-a strâns într-o săptămână. Asta respirăm și noi. Momentan, observ că pe autorități le doare-n… de poluare. Trist e că și oamenii gândesc la fel ”.

Brașov. Robert Lazar: „Atât s-a strâns într-o săptămână. Asta respirăm și noi. Momentan, observ că pe autorități le doare-n... de poluare. Trist e că și oamenii gândesc la fel ” 1

Alex T: oamenii au respirat praf dintotdeauna, nu?
Robert Lazar: Praful nu e negru

Vlad D.: noxe, particule de poluare, de mai multe tipuri. Vis-a-vis de tine, Robert, este un senzor de masurare a calitatii aerului (la semaforul de la star si daca nu a disparut de acolo)… mai tot timpul acolo s-au inregistrat valori mari de poluare, deoarece e in intersectie si una dintre cele mai aglomerate zone ale orasului

Remus R.: O componentă importantă în acea negreală sunt emisiile de la mașini. În principal, fumul de la mașinile mai vechi ce funcționează cu motorină, ce nu au filtre de particule. Mai este ulei ars, ori o parte sunt de la benzina nearsă. Iar aceste particule se dispersează și ajung și în zone necirculate

Deni S.: Adevarul este ca respiram multa poluare, si ca suntem ignoranti de la mic la mare….

Victor C.: Acelasi praf negru si in zona Coresi! 🙁 Este prea mult. Se aduna rapid. Pentru cine nu crede sa intre pe AirVisual pe net sau in aplicatie.

Previous Story

Brașov. Boroda George: „Despre cum e să fii părinte într-un oraș poluat din România…măști antipoluare pentru toată familia, un purificator de aer. Da, efectele nu se mai simt așa mult dacă te protejezi din timp dar asta nu e viață, e o stare constantă de stres. Ne mirăm că ne…”

Next Story

Brașov. Pe cine alegi la Primărie? George Scripcaru (PNL), Allen Coliban (USR), Sorin Susanu (Pro Romania) sau Gheorghe Ialomițeanu?