Brașov. Au „înghețat” roțile?! Cristina: „Autobuz linia 8 în stație la Gemenii a rămas cu roțile din fata blocate…”

Last Updated on ianuarie 8, 2020 Se conturează o catastrofă managerială la RATBV. Autobuzele turcești cumpărate anul trecut se pare că au cedat, o parte din ele. Până acum, conducerea RATBV nu a prezentat nicio situație tehnică a autobuzelor, dacă sunt minunate sau niște jafuri.

Pe grupul de Facebook RATBV – Grupul Călătorilor, Cristina Luchian Baga a scris: „Autobuz linia 8 în stație la Gemenii a rămas cu roțile din fata blocate…”
Brașov. Au „înghețat” roțile?! Cristina: „Autobuz linia 8 în stație la Gemenii a rămas cu roțile din fata blocate...” 1

George Claudiu: Mașinile astea noi sunt pericol mare pentru călători! Bani investiti aiurea
Cornel Caleap:Marfa din Turcia este slab calitativă.

David Sorin: Voi vă dati seama ca noi am luat un credit pe 10 ani pentru aceste autobuze? Adica ar trebui sa functioneze macar 10 ani!!!
Noi, din banii nostrii, ai orasului, am ales sa cumparam autobuze de unica folosinta in conditiile in care soferii care aveau deja experienta acestor turcisme, erau nemultumiti.
Garantie turcisme 3 ani, garantie Citaro 8 ani.
Brasovenii nu cunosc, dar achizitionarea lor a venit cu dedicatie.

Corneliu Teposu:Nu îi obliga nimeni să ia autobuze turcești. Boc cum de a luat Mercedes și Solaris? Oradea cum de nu cumpără chestii dintr-acestea puțin fiabile?

Gruia Hilohi: MAZ au probleme de altă natură, dar au fost şi mai catastrofale, unele s-au casat după puţini ani de serviciu numai. Ca să nu mai vorbim că MAZ-urile belaruse au avut ca scop declarat la Constanţa, Braşov, Iaşi şi Sibiu desfiinţarea liniilor de troleibuze şi înlocuirea lor cu diesel, ceea ce s-a şi făcut în toate cele patru oraşe, pe tipic identic

Alexandru Lucian: Eu cred ca aceste autobuze Menarini sunt cu probleme de prima dată când le-a adus . Am pățit și in autobuzul pe linia 34 cand brusc s-a defectat anul trecut , nu a mai pornit din stația Traian abia ce il băgase pe traseu .

Previous Story

Brașov. Alt accident pe drumul de Poiană. Polițist: „Pentru cei care încă nu recunosc semnificația marcajului continuu ce desparte sensurile de mers, le spun că acesta, în niciun caz, nu este pentru marcarea careului de 11 metri.Haideți să…”

Next Story

George Scripcaru chemat de urgență la București pentru explicații privind poluarea extremă din Brașov! Ministrul Mediului: „După cum știți, Comisia Europeană a declanșat împotriva României procedura de …”