Brașov. Alt accident pe drumul de Poiană. Polițist: „Pentru cei care încă nu recunosc semnificația marcajului continuu ce desparte sensurile de mers, le spun că acesta, în niciun caz, nu este pentru marcarea careului de 11 metri.Haideți să…”

Last Updated on ianuarie 8, 2020 Brașov. Alt accident pe drumul de Poiană. Polițist: „Pentru cei care încă nu recunosc semnificația marcajului continuu ce desparte sensurile de mers, le spun că acesta, în niciun caz, nu este pentru marcarea careului de 11 metri.Haideți să…”

Polițistul Daniel Zontea: „Dacă ieri colegul meu Florin Rusu a trebuit să înghețe pe drumul de Poiană, astăzi a venit rândul meu să dau cu creta pe asfalt.

Pentru cei care încă nu recunosc semnificația marcajului continuu ce desparte sensurile de mers, le spun că acesta, în niciun caz, nu este pentru marcarea careului de 11 metri.
Brașov. Alt accident pe drumul de Poiană. Polițist: „Pentru cei care încă nu recunosc semnificația marcajului continuu ce desparte sensurile de mers, le spun că acesta, în niciun caz, nu este pentru marcarea careului de 11 metri.Haideți să...” 1

Haideți să mai respectăm și regulile de circulație privind depășirea! Are și marcajul ăla rolul lui.

P.s. Lucian Mindruta nu era cu mine în echipaj😀

Vezi aici video:

Ieri un alt accident a avut loc pe drumul spre Poiană. Un BMW s-a răsturnat dureros de spectaculos.

Daniel Zontea: „Astăzi, mai pe la prânz, am încercat să mă aud la telefon cu Florin Rusu, colegul meu de birou, despre care știam că este în serviciu.
Nu am reușit să vorbesc cu el atunci, dar mi-a scris într-un scurt mesaj că este la un accident auto pe drumul dinspre Poiana Brașov și că a înghețat foarte tare, apoi, după ceva timp (probabil după ce i s-au mai dezghețat degetele) mi-a scris mai multe, ba chiar mi-a trimis și o fotografie de la locul accidentului. Era un autoturism răsturnat pe plafon, într-o curbă destul de închisă, iar până la repunerea pe roți a vehiculului a trebuit să dirijeze traficul în mod alternativ pe singura bandă rămasă liberă.

Brașov. Alt accident pe drumul de Poiană. Polițist: „Pentru cei care încă nu recunosc semnificația marcajului continuu ce desparte sensurile de mers, le spun că acesta, în niciun caz, nu este pentru marcarea careului de 11 metri.Haideți să...” 2

Mi-am amintit că, în urmă cu câteva zile am efectuat și eu serviciul pe acel sector de drum și, printr-o postare pe facebook, invitam pe cei pasionați de ski să vină cu încredere la munte, dar le și ceream totodată, să fie ceva mai prudenți cu viteza de rulare pe viraje, pentru că, deși drumul este curat, acesta poate deveni alunecos.
Nu știu câți dintre cei care au fost în această perioadă în Poiana Brașov mi-au citit mesajul, dar sunt sigur că, șoferul BMW-ului de astăzi nu a accesat recomandarea mea.

Despre acțiunea nesăbuită a acestuia aș fi vrut să scriu mai multe, dar cred că rezumatul cuvintelor ce voiam a fi spuse de mine, a fost făcut deja de conducătorul auto care a surprins video toată scena.😀
Vă las să-l urmăriți”

Revenim cu detalii!

Previous Story

(Video) Accident Brașov. Autobuz RATBV lovit de un autoturism. O persoană rănită

Next Story

Brașov. Au „înghețat” roțile?! Cristina: „Autobuz linia 8 în stație la Gemenii a rămas cu roțile din fata blocate…”