(Video) Marian Tita: „Eu, dacă aș fi în locul primarului Brașovului, m-aș băga în pământ de rușine de fiecare dată când aș trece pe podul ăsta de pe Griviței spre Târgu Mureș. Cum … (iartă-mă, mamă, că înjur pe Facebook!) să stea podul așa de patru ani și să nu se lucreze la el?! Mai nou am văzut că se …”

Last Updated on decembrie 10, 2019 Tu ce ai face dacă ai fi primar? Scripcaru dă semne evidente de oboseală, nu se mai pricepe cu administrația. Dovadă și scandalul de la Corina, a pus oameni incapabili care au făcut ca echipa Corona să fie exclusă din campionatul național și cupele europene.

Marian Tita: „Eu, dacă aș fi în locul primarului Brașovului, m-aș băga în pământ de rușine de fiecare dată când aș trece pe podul ăsta de pe Griviței spre Târgu Mureș.
Cum … (iartă-mă, mamă, că înjur pe Facebook!) să stea podul așa de patru ani și să nu se lucreze la el?!

(Video) Marian Tita: „Eu, dacă aș fi în locul primarului Brașovului, m-aș băga în pământ de rușine de fiecare dată când aș trece pe podul ăsta de pe Griviței spre Târgu Mureș. Cum ... (iartă-mă, mamă, că înjur pe Facebook!) să stea podul așa de patru ani și să nu se lucreze la el?! Mai nou am văzut că se ...” 1

Mai nou am văzut că se montează și un fel de cort ca se se poată, vezi Doamne, lucra și peste iarnă.

Acum nu știu dacă o să fie cort pentru protecția muncitorilor sau sere pentru roșii și salată, dar asta mi se pare o adevărată mizerie. Cum naiba să faci un cort după ce timp de patru ani au ruginit utilajele lăsate pe pod?

În ăștia patru ani oriunde în lumea asta s-ar fi putut demola podul și reconstrui de la zero.
Cum naiba cei responsabili nu au fost dați afară?

Nu sunt decât două variante:
1. Sau sunt toți corupți mână în mână și își țin spatele reciproc;
2. Sau primarului i se rupe motanul zicând că merge și așa, caz în care ar trebui să îi mulțumim pentru “participarea la emisiunea noastră”, să își vadă în continuare de treabă și să își numere lovelele făcute cu greu cât a stat la primărie”.

Vezi aici Video:

Tu ce ai face dacă ai fi primar?

Previous Story

Brașov. Mergi? Revelion 2020 pe Tâmpa. „Respectăm și anul acesta tradiția și facem o drumeție în noaptea dintre ani pe Tâmpa. Plecăm de la Modarom la ora…”

Next Story

Brașov. Schimbare. AFI înalță Mall-ul de la Hidro și scade un etaj de la parcare. Cum va fi cu mașinile pe acolo?