Brașov. Schimbare. AFI înalță Mall-ul de la Hidro și scade un etaj de la parcare. Cum va fi cu mașinile pe acolo? 

Last Updated on decembrie 11, 2019 AFI Palace a decis să facă unele schimbări în ceea ce privește spațiile destinate parcării și cele comerciale. Practic, parcarea multietajată nu va mai avea subsol, parter și șase etaje, ci doar cinci etaje, regimul de înălțime urmând să scadă de la cota + 29,92 la cota + 26.52.

Potrivit anunțului de mediu, AFI ar urma să extindă însă zona insulară comercială.

Brașov. Schimbare. AFI înalță Mall-ul de la Hidro și scade un etaj de la parcare. Cum va fi cu mașinile pe acolo?  1

Noul proiect presupune mărirea etajelor tehnice intermediare ale spațiului comercial, dar și adăugarea unei scări metalice exterioare și prelungirea balconului metalci de pe fațada de Est, adăugarea unei scări rulante între etajele 1 și 2, dar și a unei scări metalice interioare, între etajele 1 și 2, transmite bizbrasov.ro.

Noul proiect al AFI poate fi consultat la sediul APM Brașov, de luni până vineri, unde, de asemenea, se primesc și eventualele observații.

Conform ultimelor estimări ale celor de la AFI, noul mall ar urma să fie deschis în primul trimestru al anului viitor.

Previous Story

(Video) Marian Tita: „Eu, dacă aș fi în locul primarului Brașovului, m-aș băga în pământ de rușine de fiecare dată când aș trece pe podul ăsta de pe Griviței spre Târgu Mureș. Cum … (iartă-mă, mamă, că înjur pe Facebook!) să stea podul așa de patru ani și să nu se lucreze la el?! Mai nou am văzut că se …”

Next Story

Brașov. Claudiu: „Dezastru”. Boroda George: „ Gât iritat, senzație de greață constantă, dureri de cap. Pe lângă mirosul greu de  groapă, experimentam un miros greu de cauciuc/plastic ars și niște putori extraordinare de fecale fermentate. Nu e distractiv nimic din toate astea iar …”