Video Brașov. S-a deschis Patinoarul de la Olimpia. Adrian Veștea: „În cea mai frumoasă lună din an, luna decembrie, aducem și noi o bucurie brașovenilor, mici și mari și întregim peisajul de poveste al Brașovului nostru drag! Am deschis …”

Last Updated on decembrie 10, 2019 Preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Adrian-Ioan Veştea, vicepreşedintele CJ Adrian Gabor şi directorul firmei Consilprest Radu Jica au inaugurat patinoarul amenajat la baza sportivă Olimpia.

Patinoarul va funcționa șapte zile din șapte, seriile urmând să dureze câte 90 de minute, cu începere de la orele 10:00, 12:00, 14:00, 16:00, 18:00 și 20:00.
Video Brașov. S-a deschis Patinoarul de la Olimpia. Adrian Veștea: „În cea mai frumoasă lună din an, luna decembrie, aducem și noi o bucurie brașovenilor, mici și mari și întregim peisajul de poveste al Brașovului nostru drag! Am deschis ...” 1

„În cea mai frumoasă lună din an, luna decembrie, aducem și noi o bucurie brașovenilor, mici și mari și întregim peisajul de poveste al Brașovului nostru drag!

Am deschis astăzi patinoarul de pe baza sportivă Olimpia, un patinoar modern, cu o suprafață de 1600 mp și cu o instalație nocturnă modernizată, într-un cadru de poveste! Cu un program zilnic între orele 10.00- 21.30, iubitorii acestui sport sunt așteptați să se bucure de condițiile excelente de pe gheață!”, a declarat președintele CJ Brasov, Adrian Veștea.

Tariful este de 10 lei pentru copii, 15 lei pentru adulți și 15 lei pentru închirierea patinelor.

Previous Story

Brașov. Angela, despre Corona: „Acest banner este la Campionatul Mondial in Japonia. Îl voi purta si afișa, cu mare drag …Acei nemernici care au pus la cale aceasta hoție, sa fie judecați in cel mai dur mod. Au distrus sute de mii de vise, au distrus niște copii tineri, foarte valoroși, care ajutau Brașovul si România prin munca lor. Echipa din Brașov a fost un …”

Next Story

Corona, rușinea Brașovului. Președintele clubului, Liviu Dragomir, și-a anunțat demisia după scandalul de dopaj în care a fost implicată secția de handbal