Corona, rușinea Brașovului. Președintele clubului, Liviu Dragomir, și-a anunțat demisia după scandalul de dopaj în care a fost implicată secția de handbal

Astăzi a avut loc pria demisie în scandalul de dopaj în care a fost implicată secția de handbal. Președintele clubului, Liviu Dragomir, a anunțat că nu mai continuă.

Dragomir a precizat că procedura la care a apelat clubul pentru recuperarea fetelor, cea de laser intravenos, nu este un caz de doping. „Dopingul este cu totul și cu totul altceva. Fetele au recurs la o procedură nu are nicio legătură cu dopingul. Nu sunt stimulate tonice. Corona Brașov nu poate fi suspectată de doping”, a spus Dragomir, citat de bizbrasov.ro.
Corona, rușinea Brașovului. Președintele clubului, Liviu Dragomir, și-a anunțat demisia după scandalul de dopaj în care a fost implicată secția de handbal 1

„Regret că imaginea handbalului a fost afectată, atât cel brașovean, cât și cel național. Ne doream ca în câțiva ani ca echipa națională să fie formată din copii crescuți la acest centru de junior. Nu este corect ca lor să li se frângă cariera. Sunt sportive care au visat handbal și își doreau să performeze la un nivel cât mai ridicat”, a mai spus Dragomir.

De vină pentru situația creată ar fi medicul clubului de handbal care ar fi găsit această clinică cu tehnici interzise. Medicul trebuia să știe că această tehnică este interzisă.