Brașov. Angela, despre Corona: „Acest banner este la Campionatul Mondial in Japonia. Îl voi purta si afișa, cu mare drag …Acei nemernici care au pus la cale aceasta hoție, sa fie judecați in cel mai dur mod. Au distrus sute de mii de vise, au distrus niște copii tineri, foarte valoroși, care ajutau Brașovul si România prin munca lor. Echipa din Brașov a fost un …”

Last Updated on decembrie 10, 2019 Naționala României de Handbal a fost susținută de numeroși fani români la Campionatul Mondial de Handbal din Japonia.

Printre aceștia s-au aflat și suporteri din Brașov care au vrut să transmită un mesaj de susținere pentrul handabalul brașovean lovit de un imens scandal.

Brașov. Angela, despre Corona: „Acest banner este la Campionatul Mondial in Japonia. Îl voi purta si afișa, cu mare drag ...Acei nemernici care au pus la cale aceasta hoție, sa fie judecați in cel mai dur mod. Au distrus sute de mii de vise, au distrus niște copii tineri, foarte valoroși, care ajutau Brașovul si România prin munca lor. Echipa din Brașov a fost un ...” 1
Brașov. Angela, despre Corona: „Acest banner este la Campionatul Mondial in Japonia. Îl voi purta si afișa, cu mare drag ...Acei nemernici care au pus la cale aceasta hoție, sa fie judecați in cel mai dur mod. Au distrus sute de mii de vise, au distrus niște copii tineri, foarte valoroși, care ajutau Brașovul si România prin munca lor. Echipa din Brașov a fost un ...” 2

Angela Pop a scris pe Facebook:„ Acest banner este la Campionatul Mondial in Japonia. Îl voi purta si afișa, cu mare drag, in semn de respect pentru oamenii care l-au făcut, pentru sportivii extraordinari care au căzut nevinovați in goana unor nemernici după bani, pentru publicul brașovean si pentru orașul Brașov.

Acei nemernici care au pus la cale aceasta hoție, sa fie judecați in cel mai dur mod. Au distrus sute de mii de vise, au distrus niște copii tineri, foarte valoroși, care ajutau Brașovul si România prin munca lor. Echipa din Brașov a fost un proiect atat de frumos. DE CE??? In ultimii 20 de ani, am fost de foarte multe ori in sala la Brasov, ce meciuri frumoase, ce atmosfera, ce public, ce oameni?!!!!

NEMERNICII care au facut asta, vor scapa cel mai usor, din pacate.

Eu personal , nu pot sa-i inteleg pe cei care se bucura de distrugerea acestui club. Cat de jos esti ca si caracter sa faci asta? RUSINE !!! Gândiți-vă, sportivii si orașul nu au nici o vina.

Brasovul este un oras puternic, cu oameni corecti, frumosi si mari iubitori de sport. Uniti-va si nu lasati sa treaca mult timp pana voi vedea din nou handbal in Liga Națională in Brasov

Alaturi de Brasov 🤗🤗🤗”

 

 

Previous Story

(Video) „Am trăit un moment unic la BRAȘOV. Noi năzdrăvanii am colindat împreună cu un grup de copilași ai străzii. I-am găsit colindând și am hotărât să-i ajutăm, AM REUȘIT”

Next Story

Video Brașov. S-a deschis Patinoarul de la Olimpia. Adrian Veștea: „În cea mai frumoasă lună din an, luna decembrie, aducem și noi o bucurie brașovenilor, mici și mari și întregim peisajul de poveste al Brașovului nostru drag! Am deschis …”